El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, mitjançant l’IRTA, coordina aquest projecte que treballa per ...
L’ACT, juntament amb una vintena de membres més, dirigiran la nova Junta Directiva per al període 2026-2029, en representació ...
Amb un augment global del 4,1% a Espanya, Catalunya lidera el creixement en càmpings i consolida la seva posició en el turisme extrahotelero. Les ...
El Pla Ofercat 2025-2029, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, té l’objectiu ...
El Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú torna a la Fira de Novembre amb novetats gastronòmiques i activitats per al públic Per ...
Castelldefels s’endinsa en una nova aventura editorial: la creació d’una revista gastronòmica amb l’objectiu de difondre, ...
Aquest matí s’ha presentat, a l’àrea de Sant Vicenç de Jonqueres de Sabadell, l’estat d’execució ...
Els menús testimoni són racions representatives dels àpats servits diàriament en un establiment que s’han de conservar ...
En el marc de la Jornada dels economistes 2025 el Sr. Josep Oliver Alonso, Col·legiat de Mèrit del Col·legi d’Economistes ...









