L’ACT, juntament amb una vintena de membres més, dirigiran la nova Junta Directiva per al període 2026-2029, en representació ...
El Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú torna a la Fira de Novembre amb novetats gastronòmiques i activitats per al públic Per ...
Els menús testimoni són racions representatives dels àpats servits diàriament en un establiment que s’han de conservar ...
Amb un augment global del 4,1% a Espanya, Catalunya lidera el creixement en càmpings i consolida la seva posició en el turisme extrahotelero. Les ...
El Pla Ofercat 2025-2029, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, té l’objectiu ...
Aquest matí s’ha presentat, a l’àrea de Sant Vicenç de Jonqueres de Sabadell, l’estat d’execució ...
Castelldefels s’endinsa en una nova aventura editorial: la creació d’una revista gastronòmica amb l’objectiu de difondre, ...
En el marc de la Jornada dels economistes 2025 el Sr. Josep Oliver Alonso, Col·legiat de Mèrit del Col·legi d’Economistes ...
La 9a edició de l’European Young Chef Award se celebrarà a Catalunya entre el 24 i el 28 de novembre i reunirà deu delegacions ...









