Aquest passat divendres, membres del Col·lectiu de Recerca Històrica i del Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi han gaudit d’una ...
Es publica la segona edició de la Guia de pràctiques correctes d’higiene per a pastisseria. Es tracta d’una eina actualitzada ...
Els distintius s’han lliurat aquest dijous durant la 13a Nit del Turisme d’Osona, a Centelles 49 empreses i serveis turístics d’Osona ...
El ministre defensa l’Estratègia Nacional d’Alimentació, que situa la sostenibilitat, la seguretat alimentària i la innovació ...
Una proposta pionera per connectar amb un públic que vol viure experiències de qualitat adaptades al seu moment vital Les propostes ...
La Plaça de la Catedral es convertirà aquest divendres 5 de desembre, a partir de les 18 h, en l’epicentre de la festa amb la celebració ...
La Fira, que enguany compta per primera vegada amb el segell Biosphere, arrenca aquesta tarda amb novetats com l'Aula de Cuina i l'Aula de Tast ...
Davant la detecció d’un focus de Pesta Porcina Africana (PPA) al territori, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ...
El Consell de Ministres ha aprovat i publicat al BOE el Reial decret 1065/2025, de 26 de novembre, que desenvolupa el règim dels contractes formatius ...









