L'hostaleria tanca el 2025 amb un augment de la facturació de fins al 4%, en un any marcat per la incertesa

S’alenteix el ritme de creixement del sector, que en termes de rendibilitat reflecteix una caiguda en la restauració (-0,9%) La inflació, ...

Turisme Actiu 2.0: un model escalable per digitalitzar el turisme d'aventura a Espanya

Ens fem ressó del Projecte desenvolupat per OUTDOOR GLOBAL CORP., ESCOLA D’ESPORTS D’AVENTURA ROC ROI S.L. (soci FIHRT) , UR 2000 S.L., ...

Agricultura i Paradores reforcen l'impuls dels Camins Naturals com a motor del desenvolupament rural sostenible

El ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, i la presidenta de Paradores, Raquel Sánchez, han signat un nou conveni ...

Castelldefels projecta la seva identitat gastronòmica a Madrid Fusión amb Carles Soriano com a representant de la FIHRT

El xef Carles Soriano, del restaurant Casa Victor de Castelldefels, representarà la FIHRT al Concurs Oficial de Tapes i Pintxos d’Espanya ...

El Govern aprova el V Pla general del Sistema de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (2025-2028)

El V Pla general del Sistema FPCAT (2025-2028) defineix el full de ruta del Govern per garantir el dret de les persones a la formació i qualificació ...

El balanç del servei de salvament i neteja marítima de Sitges tanca amb 58.000 accions preventives

D’altra banda, el servei de neteja del litoral ha retirat més de 7.200 litres de residus flotants de la costa sitgetana. Segons l’informe ...

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac incorpora tecnologia pionera per fer una gestió més sostenible de l'espai natural

La nova tecnologia, que s’emmarca en la iniciativa Tech4Nature, ofereix solucions innovadores per compatibilitzar el creixent ús públic ...

El Ministeri d'Indústria i Turisme activa l'economia de la dada amb el primer espai de dades sectorial a Espanya

L’espai de dades de turisme és l’entorn idoni per a les empreses que sol·liciten el Kit Espai de Dades, una iniciativa de la ...

El dia 1 de gener entra en vigor la Ley 1/2025, de 1 de abril, de prevención de las pérdidas y el desperdicio alimentario.

L’entrada en vigor de la Llei 1/2025, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, marca un punt d’inflexió ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>