El Gremi de Restauradors del Prat promou el producte local

L’entitat vol enfortir la presència dels productes emblema de la zona en els establiments associats: el pollastre pota blava i la carxofa ...

Sequera vs Control i prevenció de la legionel·losi

Davant les mesures que contempla el Pla de Sequera de la Generalitat de Catalunya, i entenent que es podrien veure afectats els procediments de control ...

CONFORCAT A MIDA: Presentació de vins: del cambrer al sommelier

La FIHRT (Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme) i l'Escola d'Enoturisme de Catalunya organitzen ...

PIMEC aposta pel Circuit de Catalunya com a hub d'innovació, atracció del talent i impuls industrial

En una jornada celebrada a l’Hotel Ciutat de Granollers, el president de PIMEC ha reivindicat la col·laboració publicoprivada per tal ...

Sant Miquel del Fai obre aquest cap de setmana després dels treballs de manteniment a la cinglera

Sant Miquel del Fai, a l’espai natural dels Cingles de Bertí, tornarà a obrir aquest dissabte, 2 de març, després d’haver ...

Del 7 de març al 7 d'abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 32 restaurants de 12 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès.

Carme Ruscalleda apadrina aquest XVè Març Gastronòmic, amb èxit de participació. Les Jornades Gastronòmiques ...

Presentat el 2n Festival Ressons Penedès by CRUÏLLA

La Pegatina, The Tyets, Mushkaa, Ladilla Rusa, Azucarillo Kings i Chano Domínguez són alguns dels noms que pujaran als escenaris d’aquesta ...

Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab

El Kebab és una broqueta feta amb trossos de carn, generalment de be,vedella i pollastre, intercalats amb verdures, marinada i preparada ...

Els seients previstos en vols internacionals per a març aconsegueixen 8,5 milions, un 13,6% més que fa un any

El ministre d'Indústria i Turisme Jordi Hereu, "són dades que confirmen la bona arrencada de l'any per al sector turístic, ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>