Noves formacions de tardor a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya torna aquesta tardor amb una àmplia oferta de cursos subvencionats adreçats a professionals del sector vitivinícola i turístic que volen actualitzar coneixements, adquirir noves competències i continuar avançant en la seva carrera.
Enoturisme i maridatges: una experiència sensorial
-
Sumilleria i maridatge a l’Empordà (20 h)
Els dies 13 d’octubre, 10, 12 i 17 de novembre a Vinyes d’Olivardots, amb Clara Antúnez. Una formació per endinsar-se en l’art de la sumilleria i els maridatges de proximitat. -
Presentació de vins del Priorat (15 h)
7, 21 i 28 d’octubre al Refugi, amb Ricardo Herrera. Una oportunitat per conèixer de prop els vins d’una de les DO més reconegudes del país.
Eines per a la comercialització i el desenvolupament turístic
-
Comercialització del sector turístic i enoturístic (20 h)
Els dies 20 i 27 d’octubre i 17 i 24 de novembre, en modalitat online, amb Xavier Fumanel. -
Desenvolupament de producte turístic i enoturístic (30 h)
13 i 20 d’octubre, 10, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre a la DO Terra Alta (Gandesa), amb Xavier Domènech.
Comunicació i idiomes per a l’enoturisme
-
Anglès turístic i enoturístic – Ruta del Vi DO Pla de Bages (30 h)
Del 21 d’octubre al 25 de novembre a Artium, amb Andrew Ashurst. Una formació clau per millorar la comunicació amb visitants internacionals. -
Comunicar enoturisme online: web i xarxes socials (30 h)
Els dies 12, 13, 19, 26 i 27 de novembre i 3 de desembre, en modalitat online, amb David Jobé. Estratègies pràctiques per millorar la presència digital i connectar amb nous públics.
Escola de Tast
A més, es mantenen obertes les properes edicions de l’Escola de Tast (80 h), un programa de referència per aprofundir en el coneixement i la valoració del vi.
Una aposta per la professionalització
Amb aquesta oferta, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya reforça el seu paper com a motor de formació i innovació per a un sector en constant transformació. Les inscripcions estan obertes i les places són limitades.
Més informació i inscripcions: Escola d’Enoturisme de Catalunya