GUIA DE RESTAURANTS 

"EL PENEDÈS, TASTA'L":

LA CUINA D'HIVERN

Gaudeix dels plats elaborats pels restaurants de "El Penedès, tasta'l" amb productes de la terra, els Caps de Setmana del 22 de desembre de 2018 al 24 de febrer de 2019

 
CAN BELLÉS 
C/ Amàlia Soler, 179,
938 174 363
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
"Ànec mut del Penedès a la catalana"
P 12€  M 26€
 

ELS FOGONS DE MASBOTINS 
C-243 de Sant Sadurní a Vilafranca
Tel: 931 711 842
SANTA FE DEL PENEDÈS
"Bacallà a l'estil de la Iaia"
P 14€
 

HOTEL SOL I VI 
Ctra. de Sant Sadurní d’Anoia a Vilafranca, km. 4
938 993 204
SUBIRATS
"Coca escalivada amb productes de l'horta del Penedès amb anxoves i botifarra negra."
P 13€ M 33€
 

HOTEL FONDA NEUS 
C/ Marc Mir, 14-16,
938 910 365
SANT SADURNÍ D'ANOIA
"Xai rostit al cava amb patata lionesa"
P 13€  M 35€
 

RESTAURANT I CAFETERIA EL CASINO 
Rambla de Sant Francesc, 25
938 921 076
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
"Gall negre del Pendès rostit al xarel.lo amb escamarlans i fredolics."
P 18,50€
 
 
RESTAURANT EL CALIU 
C/ Casal 26
938 915 520
VILAFRANCA DEL PENEDES
"Ànec mut del Penedès a la catalana."
P 14€
 

EL PAPÀ DE PONTONS 
Carretera de Santes Creu, 4
938 987 053
PONTONS
"Estofat de senglar amb vi merlot i rovellons."

P 14€  

 

TAVERNA DE L'ATENEU
Carrer Ateneu, 18
938 900 817
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
"Estofat de senglar amb vi merlot i rovellons."

P 14€   M 9,50€

 

CAL PADRI
Masia Cal Gori, Cases Noves
938 918 268
CASTELLVI DE LA MARCA
"Ànec mut del Penedès amb prunes i pinyons"

P 15€   

 

ROSTISSERIA DESPERTA FERRO
Rambla Nostra Senyora, 37
936 884 609
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
"Cua de bou"

P 12,50€   

 

LA GARROFA
Barri La Garrofa, 1 C-243a Km 6 
938 974 155
LA GARROFA (AVINYONET DEL PENEDÈS)
"Conill a l'all"

P 11,50€   

 

P Plat: s'inclou com a part de la carta de cada restaurant   M  Menú: s'inclou com a primer o segon plat dins del menú