El Gremi d'Hostaleria, protagonista gastronòmic de la 34a Fira de Novembre

El Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú torna a la Fira de Novembre amb novetats gastronòmiques i activitats per al públic

Per segon any consecutiu, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú participarà a la Fira de Novembre, que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de novembre, amb un estand propi destinat a promocionar els establiments agremiats i a reforçar la imatge de qualitat de la gastronomia local.

Durant els tres dies de fira, el Gremi oferirà un ampli ventall d’activitats dissenyades per atraure i interactuar amb el públic assistent, creant un espai dinàmic, participatiu i gastronòmicament atractiu.


Edició especial del “desTapa” i “Vermutejant Vilanova”

Com a principal novetat d’aquesta edició, el Gremi presenta una edició especial de les campanyes “desTapa Vilanova” i “Vermutejant Vilanova”.
Coincidint amb la inauguració de la Fira i fins al 30 de novembre, diversos establiments participants oferiran de nou els seus packs de tapa i vermut, per tal de continuar posant en valor la cuina de proximitat.

A l’estand, Punts d’informació de la Fira i oficines de Turisme de Vilanova es distribuiran flyers informatius amb tots els detalls d’aquestes campanyes, perquè els visitants puguin conèixer els establiments participants i gaudir plenament de les propostes gastronòmiques.

A més, durant el cap de setmana, de 12:00 a 16:00 hores, els assistents podran gaudir del pack vermut en directe a l’estand del Gremi, gràcies a la participació de Vermuteria La Tremenda (dissabte) i El Gos Perdut (diumenge).


Regals i sorteigs gastronòmics

El Gremi tornarà a distribuir els populars punts de llibre amb receptes de cuina mediterrània, una iniciativa molt ben acollida en l’edició anterior.
Aquests punts inclouen un codi QR amb accés directe a la web del Gremi, on es pot consultar la informació dels establiments agremiats.

Com a mostra d’agraïment al públic, es realitzarà també un gran sorteig especial amb experiències gastronòmiques inoblidables, com àpats per a dues persones en alguns dels restaurants més reconeguts de la ciutat.
Els premis són possibles gràcies a la col·laboració dels establiments agremiats, que fan costat a la iniciativa.


Show cookings i degustacions en directe

Les tardes de divendres i dissabte, diversos restauradors locals oferiran show cookings en directe a càrrec de La Pokeria, La Bella Italia i La Cava Wine Bar.
Els cuiners elaboraran plats amb productes de proximitat, que els assistents podran degustar de manera gratuïta, tot descobrint els sabors i la qualitat de la cuina vilanovina.


Presentació de la nova Guia d’Establiments 2026

Durant la Fira, el Gremi d’Hostaleria presentarà la seva nova Guia d’Establiments 2026, un desplegable que recull tots els restaurants, bars, allotjaments i locals associats.
La guia estarà disponible a l’estand del Gremi, als punts d’informació de la Fira i a les oficines de turisme de la ciutat, i continuarà distribuint-se al llarg de l’any en els principals punts d’interès turístic i establiments d’allotjament.


A la fira d’enguany, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú també dona espai a les històries!

Hi trobareu el llibre Males llengües. La fantasiosa història d’un hotel escrita pels seus esperits, de Joanaina Escalas, una novel·la inspirada en els orígens de l’hotel Cèsar,  un hotel familiar que va començar com una fonda al segle XIX.

Entre plats, hostes i secrets, Males llengües ens recorda que l’ofici d’hoteler és molt més que servir taules: és acollir, escoltar i conservar la memòria de les persones que passen per casa nostra.

 L’autora, Joanaina Escalas i Nolla i cinquena generació d’hostalers, hi serà present diumenge 17h a 19h  a per signar exemplars i compartir la seva història.


Agraïments als establiments col·laboradors

El Gremi vol expressar el seu agraïment a tots els establiments que fan possible els sorteigs i activitats:

1918 Cuina de Mar

Bailen Go

Bar de la Unió

Bocados

Caserco

El Café del Mar

El Gos Perdut

Inntea

La Cava Wine Bar

La Cava Wine Restaurant

La Patum

La Poqueria

La Pepa Origen Mediterrani

La Singular

L’Hac

Passions l’Origen del Pa

Sabor Urbano

Stirling

Aperitius Tafaner

Olivé Rueda

Hotel Cesar