FEGP: Darreres places del Curs de Sumilleria i maridatge
Últimes places
Sumilleria i maridatge
Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar que més adequat és l'objectiu d'aquest curs que tindrà una primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d’un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots els conceptes treballats.
|
Planificació
· Data d'inici: 4 d'abril
· Data fi: 9 de maig
· Horari: divendres, de 16h a 20h
· Durada: 30 hores
· Lloc: FEGP El Vendrell (c. Montserrat, 6)
· Matrícula subvencionada
|
Continguts
1. Definició del tast. (vocabulari específic)
2. Condicions per la degustació.
3. Les temperatures del servei.
4. Conservació del producte.
5. Les tècniques de tast aplicació dels sentits. (Fases de la degustació)
a. La fase visual.
b. La fase olfactiva.
c. La fase gustativa.
6. El maridatge entre el vi i el menjar.
Més informació i inscripcions a www.fegp.cat · formacio@fegp.cat · 902 106 700
|
Curs subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal

Curs organitzat per Foment Formació
|