FEGP: Darreres places del Curs de Sumilleria i maridatge

Últimes places
Sumilleria i maridatge

Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar que més adequat és l'objectiu d'aquest curs que tindrà una primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d’un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots els conceptes treballats.

Planificació

· Data d'inici: 4 d'abril
· Data fi: 9 de maig
· Horari: divendres, de 16h a 20h
· Durada: 30 hores
· Lloc: FEGP El Vendrell (c. Montserrat, 6)

· Matrícula subvencionada

Continguts

1. Definició del tast. (vocabulari específic)
2. Condicions per la degustació.
3. Les temperatures del servei.
4. Conservació del producte.
5. Les tècniques de tast aplicació dels sentits. (Fases de la degustació)
a. La fase visual.
b. La fase olfactiva.
c. La fase gustativa.
6. El maridatge entre el vi i el menjar.
 

Més informació i inscripcions a www.fegp.cat · formacio@fegp.cat · 902 106 700

Curs subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal



Curs organitzat per Foment Formació