Fira de la Via Augusta 2019

FIRA DE LA VIA AUGUSTA DE SANTA FE DEL PENEDÈS
Fira d’artesans agroalimentaris de la Vegueria Penedès
Dimecres 1 de maig de 2019


9.30h - ESMORZAR POPULAR Botifarra amb mongetes i degustació de vi/cava i copa commemorativa de la Fira i portacopes. Preu tiquet: 6€ Es podrà esmorzar a una zona habilitada amb bancs i taules de les 9.30h fins a les 11.30h aproximadament. 
9.30h - Pins de Cal Ferret INICI DE LA CAMINADA SOLIDÀRIA (INCLOU ESMORZAR) A BENEFICI DE L'ASSOCIACIÓ AMPERT 
A partir de les 9.30h - Al Centre Cívic TROBADA D'INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA Es presentarà una ampolla de tiratge limitat, amb placa especial de trobada, de les Caves Forns Raventós de Santa Fe del Penedès. Informació i reserves d'ampolles: 667 699 092 (Cuqui). 
A partir de les 11.00h i durant tot el matí ESPECTACLE DE BOMBOLLES DE SABÓ Juga i participa en un espectacle per a grans i petits. 
12.00h - ENTREGA DE PREMIS Del concurs d'engalanament dels balcons i façanes de Santa Fe. 
12.30h - ESPECTACLE “L’HOME RODA” El professor Karoli sobres rodes, bicicletes nanes, monocicles, grans artilugis!!! I tot amb molt d’humor.

I PODREU DINAR AMB PRODUCTES DE LA TERRA a la zona habilitada per a degustacions dels estands de la Fira. També hi haurà servei de bar, una Food Truck de cuina catalana i una creperia que oferiran menjar durant tot el dia.

A partir de les 17.00h ESPECTACLE “JACK EL MALABARISTA” Jocs d’habilitat, equilibri, participació i humor. Un show de vertigen! 

Durant tot el dia:
HUTSUN TXALAPARTA Música basca que recull la tradició dels pastors utilitzant taulons de fusta i lloses de pedra per aconseguir sons de percussió espectaculars. ACTIVITATS INFANTILS GRATUÏTES · Caravana de burrets (passejades pel poble) · Jocs gegants tradicionals de carrer · Jocs de fira: joc del conill, joc del neuler i joc de la granota. 
FIRA D'ARTESANS AGROALIMENTARIS DE LA VEGUERIA PENEDÈS: formatges, embotits, pa, xocolates, mel, carquinyolis, verdures, aviram, herbes, olis, licors, galetes, most, bolets, melmelades i altres.
DEGUSTACIONS DE PRODUCTES DE LES CAVES I CELLERS DE SANTA FE · Caves FORNS RAVENTÓS · Caves GIRÓ RIBOT · Caves JANÉ SANTACANA · Caves MARTÍ SERDÀ · Vins DE MOY RIVIERE Copa commemorativa, portacopes i degustació: 3,5€. Degustació: 1,5€ 

Notes: - La Fira i totes les activitats es realitzaran a la zona dels Pins de Cal Ferret i entorn. - Des de la zona d'aparcament es podrà accedir a la fira amb un trenet gratuït.