Vilafranca remodela l'àrea d'autocaravanes i amplia les places

L'any passat van passar-hi 2.500 usuaris i només aquest més d'abril, ja n'hi han passat 270.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pels tinents d'alcalde Joan Manel Montfort i Aureli Ruiz, ha visitat aquesta setmana  l'àrea d'autocaravanes situada a l'aparcament de l'Espiga, tocant a la carretera de Sant Jaume dels Domenys, que en les darreres setmanes ha estat remodelada. 

El tinent d'alcalde Joan Manel Montfort ha explicat que l'àrea, inaugurada l'any 2012, s'ha ampliat de 10 a 20 places i s'emmarca en un projecte conjunt a nivell de comarca amb 12 zones situades en diferents municipis del Penedès. “Hem aprofitat per ampliar i millorar l'àrea habilitant una zona de picnic, una zona per al buidatge i subministrament d'aigua, s'ha delimitat l'espai i s'ha senyalitzat amb un plànol turístic i un tòtem identificatiu”, ha detallat Montfort. El tinent d'alcalde ha aprofitat per donar xifres de l'ús de l'àrea. L'any passat van passar-hi 2.500 usuaris. Només aquest més d'abril n'hi ha passat 270. “És un bon espai per fer una estada i és un element de dinamització turística i comercial”, ha dit Joan Manel Montfort. 

Per la seva banda, l'alcalde Pere Regull ha remarcat que l'àrea d'autocaravanes “va ser un èxit des del primer moment. Amb aquesta ampliació volem intentar superar els 3.000 usuaris anuals”. Regull ha valorat positivament el turisme d'autocaravanes. “És un turisme tranquil, cultural, familiar, interessat per l'enoturisme. És el turisme que ens interessa atraure perquè dona beneficis i no crea problemes. No tenim platja però tenim atractius com el paisatge, la vinya i el vi i potencial per créixer, però s'ha de fer bé i poc a poc”, ha dit.