La Shopping Night de Vilafranca consolida el concurs de decoració de carrers que enguany s'inspirarà en el mar

L’Associació de Comerciants del Centre Vila torna a organitzar un any més la Shopping Night a Vilafranca, on els comerços col·laboradors oferiran descomptes especials aquell dia i hi haurà activitats durant tota la tarda. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 31 de Maig.

Més de 30 establiments i més de 80 models donaran vida a les dues desfilades —una infantil i una d’adults— que tindran lloc al Palau Baltà a les 19.15h (la infantil) i les 21.00h (la d’adults). Les desfilades, amenitzades per un dj en directe, incorporen enguany la temàtica decorativa del concurs de carrers: el Mar. A diferència d’edicions anteriors, el carrer guanyador el triarà un jurat amb representants de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, l’escola d’Art Arsenal i els mitjans de comunicació locals.

L’objectiu de Centre Vila és aconseguir que la Shopping Night sigui una cita que vagi més enllà d’una obertura fins a les 12 de la nit. Per això, els establiments que participen en aquesta cita, a més d’incloure promocions i descomptes per a aquest dia, també s’impliquen amb l’organització de petits tastos per convidar els seus clients o accions especials.

A partir de les 17h hi haurà activitats infantils i tallers als carrers del centre i la plaça de la Constitució (tallers de robòtica, anglès, mostra d’activitats del casal d’estiu, exhibicions de dansa, etc). I, a partir de les 20.00h, música en directe als diferents carrers i places, tastos de vins i degustacions als establiments d’alimentació i restauració.

Després de l’èxit dels últims anys, la proposta del Shopping Night ja s’ha consolidat com una de les cites anuals més importants del comerç local. El reclam són les promocions i descomptes exclusius del dia que, en alguns casos, s’allarguen tot el cap de setmana. En aquesta edició hi participen uns 160 establiments del centre.