Benvinguts a Pagès 2019

El món rural català es prepara per viure de nou un cap de setmana de portes obertes en explotacions agràries i de propostes originals en restaurants, allotjaments i activitats. A l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consorci de Promoció Turística, hi participen 6 explotacions agràries: Aviram Família Olivella Cruz, Cellers de Can Suriol del Castell, Celler Cuscó Berga, Granja Guirigall, La Granja Rural d’Espitlles i el Molí d’Oli Josep Lluch; cinc restaurants: Cal Blay Vinticinc, Restaurant Caves Canals i Munné, El Centre, Mirador de les Caves i El Gat Blau; 2 allotjaments: Cal Barber i Cal Negri, i 3 activitats complementàries: la ruta gastronòmica Cuines i Tapes del Remeiart (Santa Margarida i els Monjos), Passejada per la terra del préssec d’Ordal (Subirats) i Visita a l’obrador Moió Melmelades (Font-rubí).