Actualitat

Mediona es prepara per servir demà centenars de litres de cervesa a la XIV Mostra de Cervesa Artesana

La Mostra de Cervesa Artesana de Mediona arriba aquest dissabte a la seva 14a edició. Més de 70 cervesers s’instal·laran dissabte al camp de futbol on, en total, es podran tastar més de 400 referències de cervesa artesana diferents. La majoria dels cervesers que estaran presents a la fira seran catalans però hi haurà representants espanyols, belgues i segurament un d’anglès.

A les 11h s’inaugurarà la fira i es podrà visitar fins a les 23h aproximadament. Com a novetat enguany, es reproduirà el documental Lambic: about time & passion que explica com s’elabora la cervesa artesana i en què consisteix la fermentació espontània. Serà a les 13h al Casal Medionenc.

Durant la jornada hi haurà les actuacions musicals de Karaokes Band, Neon Band i Ho Peta Street Band. A més, els Castellers de Mediona alçaran castells per encetar la fira.

També s’instal·larà un mercat d’artesania, hi haurà una zona gastronòmica i hi haurà activitats infantils.

En aquesta edició s’han millorat alguns serveis com l’ampliació dels lavabos i continuarà havent-hi espai d’acampada i aparcaments lliures. També hi haurà WIFI gratuït i es condicionarà l’espai amb la instal·lació d’una carpa gegant.

Es preveu que assisteixin a la fira entre 5.000 i 9.000 persones d'arreu del territori. L’alcalde en funcions de Mediona, Servand Casas, explicava que “cada any s’esgoten tots els gots que es posen a la venda” i remarcava que “el que és important és que la gent que visiti la fira marxi contenta i tingui ganes de tornar".