Gastronomia amb estrella Michelin de la mà del xef Quim Casellas al ViArt de Jean Leon

Jean Leon celebra la sisena edició del ViArt, el certamen que anualment marida el vi amb una disciplina artística, aquest divendres a les 19.30h al celler de Torrelavit. En aquesta ocasió, la temàtica escollida és la cuina creativa i comptarà amb la participació del xef del restaurant Casamar de Llafranc (1 estrella Michelin), Quim Caselles.

El ViArt de Jean Leon oferirà als assistents una aproximació al món gastronòmic i noves tendències des de diferents vessants, incidint especialment en el paper fonamental que juga el vi en la gastronomia.

La cita començarà amb una conversa entre el xef Quim Casellas i el sommelier Sergi Castro al voltant de les noves tendències gastronòmiques. A continuació, el xef del Casamar elaborarà en directe un els plats que posteriorment formarà part del menú degustació ofert per l’equip del restaurant i maridat amb vins Jean Leon, que presentarà Mireia Torres, directora del celler. Després del showcooking, el duo format per la cantant Yadira Ferrer i la pianista Maria Lilia Cano serà l’encarregat d’amenitzar el sopar amb música en directe.

Aquesta nova edició del ViArt es presenta com "una cita ineludible per als amants del vi i la gastronomia, que podran gaudir d’una experiència gastronòmica única amb estrella Michelin en l’inigualable paisatge del celler penedesenc".