La Festa Major tindrà un got reutilitzable amb el grafisme de la festa

El got se subministrarà a les barres dels actes previstos el dia 29 i el dia 31, a l’espai de la Zona Esportiva, el dia 31, també, a l’espai de la plaça Jaume I, i el dia 1, a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada.

La Festa Major de Vilafranca 2019 tindrà un got reutilitzable amb el grafisme de la festa. Amb aquest gest, els Administradors de la Festa Major volen contribuir a la reducció de residus generats durant la festa, i se sumen a la campanya Adeu plàstics de l'Ajuntament de Vilafranca. El got reutilitzable, amb disseny propi de la FM, es distribuirà mitjanc¸ant el dipo`sit d'un euro en concepte de lloguer, que es retornarà quan es retorni el got, evitant així l'abandonament dels gots. 

El got se subministrarà a les barres dels actes previstos el dia 29 i el dia 31, a l'espai de la Zona Esportiva, el dia 31, també, a l'espai de la plaça Jaume I, i el dia 1, a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada. 

L'aplicacio´ d'aquest sistema te´ un doble objectiu: per un costat, eliminar els gots de plàstic d'un sol ús, potenciant la màxima reutilització dels gots retornables, i per un altre costat, evitar l'acumulació de plàstics en papereres, contenidors i el terra dels espais on se celebren els concerts, facilitant així les tasques de neteja i millorant la imatge de la ciutat. 

Un cop acabada la FM, els gots recuperats es rentaran per poder ser utilitzats en futurs actes festius.