La Fundació Mas Albornà impulsa un Maridatge Social amb Josep Roca

La Fundació Mas Albornà es vesteix de llarg per a celebrar els seus 50 anys d’història organitzant un Maridatge Social, el qual compta amb l’exclusiva col·laboració del sommelier del restaurant El celler de Can Roca, Josep Roca qui dirigirà el maridatge. L’acte tindrà lloc el proper dimarts dia 22 d’octubre a les 18h al Mirador de les Caves (Subirats). És obert a tothom a un preu de 30 euros i l’aforament és limitat. Tota la informació de l’acte es troba a www.masalborna.org/maridatge, des d’on es podran realitzar també les preinscripcions (fins el dia 16 d’octubre).

L’objectiu és celebrar d’una manera ben especial i en companyia la trajectòria de l’entitat a la comarca i la seva tasca i per això es tracta d’una iniciativa que combina (o marida) tres components que el fan singular: bona gastronomia, festivitat i solidaritat. Bona gastronomia perquè marida els embotits artesanals de Mallart Artesans Xarcuters (la marca d’embotits de Mas Albornà) i vins de la DO Penedès. Festivitat perquè Mas Albornà celebra el mig segle de vida i després del maridatge ofereix una petita degustació amb embotits Mallart freds i calents amb vins de la DO Penedès, com a cloenda de la celebració. I solidari perquè es tracta d’un maridatge amb regust social.

A més de gaudir d’un maridatge únic es pretén fer partícips els assistents del projecte social de la fundació, ja que es destina l’import íntegre del tiquet al projecte social de Mas Albornà “Com a casa”, consistent en la millora dels espais de les habitacions al Mas de Les Cabanyes amb nou mobiliari, roba de llit, cortines o pintura. A més, durant l’acte es podran adquirir els productes del maridatge i d’altres embotits Mallart Artesans Xarcuters a l’espai de venda que s’habilitarà. L’import de la venda també es destinarà íntegrament al finançament d’aquest projecte social.

Aquesta és la primera vegada que Mas Albornà, a través de la seva marca d’embotits Mallart Artesans Xarcuters organitza una iniciativa d’aquestes característiques. La celebració dels 50 anys de la fundació ha estat un bon moment per a fer-ho i deixa la porta oberta a repetir el format de maridatge comptant amb la col·laboració de gastrònoms de primer nivell. El maridatge compta amb l’aliança i complicitat de la DO Penedès qui en dóna suport tant en l’assessorament com en la gestió i n’és el principal patrocinador. A més a més, Banco Mediolanum a través de la seva fundació també hi col·labora.

Mallart Artesans Xarcuters és la marca centenària d’embotits de Mas Albornà, una entitat sense ànim de lucre amb un gran focus: crear oportunitats per a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió social.
Operant al Gran Penedès i amb 50 anys d’història, l’aliança amb Mallart suposa per a Mas Albornà un pas important en el seu propòsit de trencar barreres i normalitzar la integració social i laboral d’aquests col·lectius.

Com a casa, el projecte social apadrinat
Amb la finalitat que les 54 persones que viuen a la llar-residència de Mas Albornà se sentin com a casa, la Fundació necessita contínuament condicionar els espais i fer-los el més còmodes i confortables. El projecte “Com a casa” consisteix en la millora dels espais de les habitacions al Mas de Les Cabanyes amb nou mobiliari, roba de llit, cortines o pintura.