La nova imatge de l'Institut del Cava dona protagonisme als cellers

La imatge corporativa renovada de l’entitat es materialitza amb una nova web, un nou logotip i el lema #WeAreCava

La patronal Institut del Cava, amb més de seixanta anys d’història, enceta una nova etapa amb la renovació de la seva imatge corporativa. Amb l’objectiu de modernitzar l’entitat i fer-la més propera, l’associació estrena nova web i imatge gràfica després d’un any treballant amb l’estudi de disseny Bulldog Studio, que ha estat l’encarregat de dissenyar tota la proposta i projectar l’entitat cap al futur.  

La nova pàgina web de la patronal (www.institutdelcava.com), molt més visual i amb una estructura de continguts renovada, busca comunicar la unitat dels cellers elaboradors de Cava. Sota el lema #WeAreCava, la web dedica un complet apartat als cellers associats. El fotògraf penedesenc Toni Galitó ha fotografiat els cinquanta-sis cellers associats a la patronal i els equips que hi treballen per il·lustrar la secció. Aquesta destacable cobertura fotogràfica vol posar en valor a les persones que, amb el seu esforç, són l’actiu més important del sector del Cava. La web també posa en valor l’entitat i tots els projectes que duu a terme. Així mateix, també hi ha lloc per a un apartat més didàctic, on s’explica, entre altres, la història del Cava i la seva elaboració. La pàgina web també comunica la infinitat d’ocasions en què es pot gaudir del Cava, amb un apartat destinat als moments de consum.

La nova imatge gràfica també es desglossa amb un nou logotip. Per a la creació de la marca nova s’ha apostat per una estètica institucional i un disseny sobri, funcional, que aporti serietat i llegat, i que es relacioni directament amb el producte. L’isotip de la nova marca es basa en la xapa del Cava, un dels elements més característics d’aquest escumós, que representa tradició i qualitat. Sota el nom de l’entitat s’hi ha afegit la frase “Associació d’Elaboradors de Cava” que descriu amb claredat la patronal.  Amb aquest rebranding, l’Institut del Cava s’enforteix com a organització i s’alinea amb els canvis del sector del Cava que han d’anar materialitzant-se en els següents mesos.