Cloenda del projecte online, impulsat per la Diputació de Barcelona, “Els enoturistes curiosos"

Ahir, el diputat de diputat de turisme, Juan Luis Ruiz, i el President del Consell Comarcal del Vallès Occidental,  Ignasi Giménez, van participar en la cloenda del projecte online, impulsat per la Diputació de Barcelona, “Els enoturistes curiosos”, que ha servir per presentar les comarques barcelonines, els seus paisatges, museus i cellers a través del fil argumental de la cultura del vi.

Amb l’objectiu de comunicar que Barcelona i les seves comarques conformen un gran destinació enoturística, rica i diversa en patrimoni cultural i natural, es va crear aquest projecte, on han participat nou comarques, 26 cellers, 30 recursos culturals i/o naturals, vuit allotjaments i cinc restaurants, membres tots ells del Cercle de Turisme, impulsat per la Diputació.

“Els enoturistes curiosos” s’ha basat en la creació d'un relat en dotze capítols amb la presentació de diferents propostes turístiques per a gent curiosa a les comarques de Barcelona, centrats en els territoris enoturístics destacats i amb el fil conductor del vi com excusa per parlar d’història, patrimoni, paisatge, gastronomia i enoturisme. 

Els 12 capítols de la sèrie es reparteixen entre les DO de Penedès, Pla de Bages i Alella, però també posen accent en temes transversals a altres comarques veïnes. Els vídeos s’han difós a través del butlletí “Ja saps què faràs aquest cap de setmana?”, el qual reben cada dijous prop de 70.000 subscriptors, així com a les xarxes socials de Turisme de la Diputació de Barcelona. A més, es poden veure a www.barcelonaesmoltmes en català, castellà i anglès i també al canal BCNmoltmes de youtube.