La DO Penedès present a mobile networking lunch organitzat per mobile world capital barcelona

Els vins Penedès seran presents en l’esdeveniment tecnològic al Mercat de la Boqueria

El proper diumenge arrenca la iniciativa Tech Spirit Barcelona, unes jornades dedicades a l’emprenedoria i la tecnologia organitzades per Barcelona Tech City i en col·laboració amb Mobile World Capital Barcelona. Per a donar la benvinguda als assistents a aquest esdeveniment, se celebrarà el Mobile Networking Lunch al Mercat de la Boqueria on la DO Penedès hi tindrà un paper molt rellevant. Durant el dinar, on assistiran unes 300 persones del sector tecnològic d’alt nivell, s’hi degustaran exclusivament vins Penedès. Una cita que permetrà als assistents descobrir i tastar el patrimoni gastronòmic i vitivinícola local.

La trobada començarà amb un còctel de benvinguda amb el Clàssic Penedès Aymar Ice Extra Dry. Seguidament els assistents gaudiran d’una gran varietat de propostes gastronòmiques de diverses parades del Mercat de la Boqueria acompanyades per vins Penedès. Com a vins blancs, se serviran el Miranius de Celler Credo, el Capricis Xarel·lo Castanyer de Vilarnau i el Xarel·lo Font Jui de Gramona. Els rosats seran el Gaintus One Night’s Rosé Sumoll de Montrubí, el Rosat Pinot Noir de Parató i el Carmí de Llopart. Com a negres s’oferiran el Chateldon Reserva de Bodegues Pinord, el Can Feixes Negre Tradició de Can Feixes i el Boires d’Alsina & Sardà. Per acabar es podran tastar els Clàssic Penedès Tradicional de Colet i l'AT Roca Reserva Rosat d'AT Roca.

Aquest acte s’inclou dins de la programació del 180è aniversari de Mercat de la Boqueria. Aquesta no és la primera vegada que el mercat i la DO Penedès treballen conjuntament per a donar a conèixer la gastronomia i els productes de proximitat. A més del Mobile Lunch, durant tot l’any s’hi celebraran xerrades i activitats de cuina on també hi participaran els vins de la DO Penedès.