L'Ajuntament de Gelida estrena un joc de la població per a dispositius mòbils

Gelida present a l'App gratuïta Belly Run, un joc de plataformes ambientades en pobles i ciutats de Catalunya. 

La regidoria de turisme presenta el joc per a dispositius mòbils "Belly Run", i ens convida a passejar per Gelida a través d'aquest joc i fer més portable el confinament d'aquests dies. 

Belly Run va néixer com una plataforma única –desenvolupat per l'empresa ebrenca EAAPP Entertainment SL– on les persones usuàries tinguessin l'oportunitat de navegar per diferents municipis de Catalunya. Cadascun dels nivells del joc correspon a una població i mostra part del seu patrimoni arquitectònic, dels productes típics i la idiosincràsia local.

A Gelida, hi ha representats els principals atractius de la població: el Funicular, el Castell, el Modernisme, l'església i el campanar, les fonts, l'ermita de Santa Magdalena del Puig perquè els usuaris coneguin la nostra població i puguin jugar recollint la nostra estimada escudella, fugint del Cérvol Diabòlic dels Diables de Gelida. També pots iniciar sessió amb l’aplicació Facebook i podras veure el rànquing de tots els teus amics i compartir la puntuació amb altres contactes i jugadors.

El regidor de turisme, Daniel García Peris ens explica que "el joc està pensat per la difusió turística i crear esdeveniments presencials per atraure visitants a Gelida però s'ha avançat el llançament perquè tothom pugui jugar ja des de casa en la situació de confinament" i afegint “cal destacar que Gelida és la primera població del Penedès que hi apareix en aquesta app”.

L'APP és gratuïta i està disponible per a mòbils i tauletes iOS i Android. No t’ho pensis dos cops i aquest confinament descarregat l’app arriba al nivell "Gelida" i superar diferents obstacles i atrapa escudelles de Santa Llúcia mentre escapes del Cérvol Diabòlic.

Enllaços per descarregar el joc:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eaappentertainment.bellyrun

iOS: https://apps.apple.com/es/app/belly-run/id1393254889