L'Ajuntament i SOM Sant Sadurní distribueixen kits de desinfecció a 400 establiments de la vila

Aquesta és una de les accions conjuntes per acompanyar el sector en la reobertura i adoptció de mesures de seguretat i protecció sanitàries

La regidoria de Comrç i l'entitat SOM Sant Sadurní estan distribuïnt aquesta setmana un kit de desinfecció als establiments i comerços de la vila, al voltant dels 400, per contribuir a reforçar les mesures de seguretat i protecció del personal i dels clients. El material distribuït inclou 5 mascaretes FFP2 de 4 capes amb filtre antivíric i una ampolla d'un litre de gel hidroalcohòlic desinfectant.

Aquest mes de maig s'ha iniciat la desescalada que ha permès la reobertura de botigues i establiments i, també des d'aquesta setmana, les terrasses de bars i restaurants.

En una carta adreçada al teixit comercial i de serveis, s'expressa la voluntat de col·laborar i acompanyar tot el sector, alhora que han agraït "la capacitat d´adaptació, així com l´esperit de superació" demostrada "després de més de dos mesos en aquesta situació excepcional".

Per fer la distribució d'aquests kits de desinfecció a comerços i establiments es compta amb el suport del personal municipal del servei d'Esports de l'Ajuntament de Sant Sadurní.

En el proper ple municipal de maig, l'Ajuntament té previst aprovar un decàleg de mesures de xoc que inclourà un paquet de mesures fiscals per ajudar a comerços i serveis a fer front a la situació excepcional i a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària del coronavirus COVID-19