Pla territorial parcial del Penedès

 

El Pla territorial parcial del Penedès dona resposta a la Llei 23/2010 del 22 de juliol de modificació de la Llei 1/1995 i de la Llei 23/1983 per a fixar l'àmbit de planificació territorial del Penedès, i al Decret 208/2013, de 30 de juliol, pel qual es desplega la Llei 23/2010, del 22 de juliol, de modificació de la Llei 1/1995 i de la Llei 23/1983 per fixar l'àmbit de planificació territorial del Penedès.

 

Àmbit

Abasta les comarques de l’Alt Penedès, El Baix Penedès, El Garraf i els municipis de la comarca de l’Anoia de: Argençola, Bellprat, El Bruc, el, Cabrera d'Anoia, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Els Hostalets de Pierola, Igualada, Jorba, La llacuna, Masquefa, Montmaneu, Òdena, Orpí, Piera. La Pobla de Claramunt, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Santa Maria de Miralles, La Torre de Claramunt, Vallbona d'Anoia i Vilanova del Camí.

 

Presentacions

Com a introducció al document del Pla territorial parcial del Penedès us facilitem aquestes presentacions en diapositives.

 

Avanç de propostes

Hem elaborat un document d'avanç de propostes que permeti encetar un debat ampli, obert i plural amb la ciutadania. El Pla desenvolupa la proposta en tres sistemes territorials: espais oberts, assentaments i infraestructures de mobilitat, com també el paisatge, entès com a disciplina transversal. Com a horitzó temporal del Pla, es considera l'any 2038. Al capítol 1 trobareu la introducció al Pla. Al capitol 2 i 3 l'anàlisi. Al capítol 4 la diagnosi. Finalment, al capítol 5 les estrategies que proposa el Pla

Cartografia d'anàlisi

Selecció de plànols d’anàlisi.

Cartografia de proposta

Els plànols de proposta sintetitzen i localitzen les estratègies del Pla per a cada un dels tres sistemes territorials: espais oberts, assentaments i infraestructures de mobilitat.

Document de síntesi

Per tal de resumir les propostes del Pla us facilitem aquest document de síntesi.