ARRIBA EL CAVA MÉS SOLIDARI! EL #CAVAMBCOR

La Confraria del Cava i Càritas Catalunya col·laboren un any més per ajudar als infants vulnerables que Càritas acompanya al conjunt de casa nostra. Cal pensar que 1 de cada 4 persones ateses per Càritas a Catalunya (52.000 persones) durant el 2019 són menors de 18 anys, i en la meitat de les llars ateses hi viuen infants.

 

Com aquest any no és viable celebrar la Nit Solidària del Cava, Càritas Catalunya i la Confraria han pensat posar a la venda un cava brut reserva solidari: el Cava amb Cor.

Més de 6.000 ampolles d'aquest cava estaran presents fins a esgotar existències als següents establiments comercials: El Corte Inglés, BonÀrea, Caprabo, Keisky Supermercats, Valvi Supermercats i Vins Aviñó.

 
 
 
 
 

Cada ampolla tindrà un PVP de 7,90€, dels quals 2€ aniran destinats a cobrir beques menjador i atenció educativa dels infants i joves atesos per les deu Càritas Diocesanes de Catalunya. A més, Fundació “la Caixa” igualarà els guanys obtinguts per a fer-ne donació de la mateixa manera que ho han anat fent a cada Nit Solidària amb els fons recaptats.

Per qui no pugui desplaçar-se als punts de venda, també hi ha l’opció de realitzar un donatiu per a aquesta campanya específica. El número de compte per a fer-ho és el següent:

IBAN: ES63 2100 0078 3802 0052 2266

 

Si es vol rebre certificat de donatiu cal omplir aquest formulari.

Aquesta campanya solidària compta amb la participació de les següents 17 marques de caves catalans: Blancher, Castellblanch, Castelo de Pedregosa, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Mascaró, Muscàndia, Oliver Viticultors, Parató, Pere Ventura, Rimarts, Segura Viudas, Sumarroca, Torreblanca, Vilarnau i Vins el Cep, a més de la inestimable col·laboració de Fundació “la Caixa”, MNAC, Hite, Isern Patentes y Marcas, MS Service i Establiments Domingo.