L'oferta formativa de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya s'adapta a les necessitats formatives del sector enoturístic, basada en la innovació

“El turisme que ve. Innova el teu producte” i “Ven el teu producte”, en anglès, dues propostes que enceten el curs a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca engega els propers dies 21 i 27 d'octubre els dos primers cursos que donen el tret de sortida a la nova oferta formativa del centre per aquest curs escolar.
Aquests primers cursos representen l'aposta que l'escola ha fet per a consolidar-se com a centre de formació de referència per al sector enoturístic. La inscripció encara està oberta. Al web de l'Escola, www.escolaenoturisme.cat es pot consultar tota la informació referent als nous cursos i el tràmit per poder-se inscriure.
Aquests cursos són de formació contínua, per a persones que ja estan treballant en el sector de l'enoturisme, per millorar les seves competències i per a la professionalització del sector.
El primer dels cursos que comença, en el marc de la formació contínua, és “El turisme que ve. Innova el teu producte”, un mòdul sobre innovació del producte enoturístic, que pretén buscar noves propostes de producte turístic per captar l'atenció del client i saber-les vendre a la xarxa. Aquesta formació sobre màrqueting i innovació, que serà 100% online, preveu un acompanyament i assessorament personalitzat del professorat a l'alumnat per tal que entre els mesos de gener i febrer el producte estigui ja al mercat. El curs comença el 21 d'octubre i s'allargarà fins el 2 de desembre, amb un total de 7 sessions.
Which product? Presentació del producte turístic en anglès és el segon curs que començarà aquest mes d'octubre. Amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats formatives dels sectors del vi i del turisme, l'escola aposta per un tipus formació per assolir una competència més elevada en idiomes sobretot a l'hora de fer presentacions de productes. Per això, en l'àmbit de la formació contínua, aquest curs està previst impartir un mòdul de 10 hores en anglès, orientat a la presentació i venda del producte i/o servei. Aquest curs començarà el dia 27 d'octubre i s'allargarà fins el 10 de novembre i serà amb modalitat semi presencial.
Aquesta oferta formativa pretén adaptar-se a les necessitats actuals del sector i a la formació en l'àmbit enoturístic, basada en la innovació i adaptació a la nova realitat turística i enoturística, per reforçar-ne la seva singularitat i arrelament al nostre territori.
Per aquest nou curs, l'Escola d'Enoturisme ha basat, de manera majoritària, la seva oferta formativa per la modalitat online amb l'objectiu de facilitar l'accés a aquests nous cursos ja sigui per la situació geogràfica de les persones interessades, com per garantir la seva continuïtat en cas que la situació sanitària provocada per la pandèmia s'agreugés.