Engega un nou Curs de Sommelier Professional a l'Escola d'Enoturisme

L’Associació Catalana de Sommeliers reconeix el curs de formació de Sommelier Professional de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. En la seva junta directiva del desembre de 2020.

Els alumnes tindran com material del curs el volum núm 4 El Vino en el restaurant de la col.lecció del Sapiens Del Vino de la Bullipèdia.

El curs es podrà finançar d’1 a 3 anys en funció de les necessitats dels participants, fraccionant les quotes si és de l’interès dels participants, preguntar opcions a edec@escolaenoturisme.cat

Mòduls i Docents del curs

1.- Viticultura, Enologia, Sumilleria:

César CànovasRamón FrancàsFerran Centelles,  Èric Enguita.

2.- Habilitats de comunicació. Albert Rimbau. Oferirà eines per transformar la comunicació element de venda i negociació.

3.-Compres, vendes, marges, gestió: Albert Martí. Wine is Social.

4.- Els idiomes amb visió professional.  Andrew Ashurst (anglès) i Clara Antúnez (francès).

5.- Productes especials:

  • Cafès. Manel Batet. Cafès Novell.
  • Destil.lats i Licors. Xavier Pacheo. Vilaviniteca.
  • Vermuts: Ester Bachs. Elaboració Guia dels Vermuts. Ambaixador a Espanya de International Wine Challenge
  • Formatges. Jordi Bertran. Xerigots.
  • Vinagres. Albert Roca. Avgvstvs Fórvum
  • Cerveses. Edgar Rodríguez.
  • Olis. Montse Gelonch. DO Siurana.

Els alumnes tindran accés gratuït a les màster class que realitzarem a l’Escola d’Enoturisme de:

 

2021

  • Dr. Jospe Haro. Neurociència i vi. Què li passa al nostre cervell quan tastem?
  • Sr. Joan Carles Ibanez. Sommelier del Restaurant Lasarte 3*. El Servei de vi.
  • Sr. Ricar Rofes. Enòleg del celler d’Scala Dei.  Diferències del vi en base als criteris d'elaboració.

 

2022

  • Sr. David Forer. Màster of Wine. Cap a on va el mercant internacional de vi?
  • Sra. Montse Alonso de Mahala. La comunicació al món del vi necessitats i tendències.
  • Sr. Evarist March i Carles Aymerich, Sommelier del Celler de Can Roca. Maridatge de flors i plantes.

Calendari d’impartició:   Inici 2 de febrer de 2021  al 12 de juliol de 2022

(en els períodes de vacances o campanyes d’estiu o Nadal no hi hauran classes)

Dies presencials: Dimarts de 16:30 a 20:30h.

Lloc d’ impartició: Escola d’Enoturisme.  C/Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès.

En el web de l’Escola, pots trobar tota la informació relacionada amb aquest curs, i el seu contingutwww.escolaenoturisme.cat

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a l’Escola per tf 93.169.41.02 o per e-mail: edec@escolaenoturisme.cat

                                                       Preinscripció aquí