Pla de Formació 100% Subvencionat. Innovació en producte i comercialització amb experts del sector.
Des de fa uns anys amb l’Escola d’Enoturisme participem de la formació contínua 100% subvencionada que gestiona el Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, en diferents moments empreses del territori han pogut participar de diferents formacions. Aquest 2020/21 varem proposar de portar a terme una proposta posant sobre tot el focus i l‘èmfasi en la venda i la comercialització de nous productes, conjuntament amb l’escenari de reactivació on l'objectiu serà apropar a les empreses mitjanes i petites com poder participar dels fons per a la recuperació. Hi ha previstes diferents accions però ara us volem fer arribar les més immediates.
Poden participar treballadors en actiu, autònoms, persones que estiguin en ERTE i ERO de manera preferent. Cada curs té una reserva de places per a treballadors/es desocupats/des, consultar la disponibilitat.
La proposta que us presentem està pensada perquè si és del vostre interès es pugui fer un curs a continuació de l’altre i així poder fer tot el recorregut de la mà dels experts. Des de la creació d’un producte a planificar la seva comercialització. També es poden cursar de manera independent.
Desenvolupament de productes turístics. Calendari: Febrer 16, 23. Març 2, 9, 16, 23. Abril 7. Horari: 9:30 a 14:00h Modalitat: Aula Virtual. Metodologia. Exposició dels docents, propostes de tasques, aplicació i seguiment de les mateixes.
Docents: Eric Enguita. CEO d’Art Cava. Xavier Domenech. Expert en eines de gammifació aplicades al sector turístic.
Objectius
La darrera sessió es presentaran els Prototips de productes creats. El darrer a la presentació de projectes també assistirà en David Esteller, per conèixer i donar continuïtat a la comercialització dels productes en el cas que algun alumne faci els dos cursos.
|
Comercialització de producte turístic Calendari: Abril 14, 21, 28 Maig 5 i 12. Horari: De 9:30 a 13:30h Modalitat: Aula Virtual. Metodologia. Exposició docent, propostes de tasques, aplicació i seguiment de les mateixes.
Docent: David Esteller. Consultor turístic i enoturístic des del 2012 en estratègies per al desenvolupament i comercialització de destinacions i productes turístics. CEO de Tourislab.
Objectius
|