Nova càmera del Temps de TV3 des de Vilafranca del Penedès

Avui dilluns 15 de febrer entra en funcionament la nova càmera de TV3 a Vilafranca del Penedès. La càmera ja es pot veure a través de la pàgina web del Temps de TV3 i està previst que aquesta setmana (quan les condicions meteorològiques ho permetin) es faci la primera connexió amb  l’emblemàtic espai meteorològic del Temps dels TeleNotícies de TV3, així com del canal 3/24, juntament amb altres poblacions del territori.

Aquesta càmera de TV3 ha estat una iniciativa del regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, i era una acció inclosa en el seu Pla de Màrqueting que té per objectiu la comunicació i el posicionament mediàtic de la ciutat mitjançant l’aparició periòdica i recurrent. La regidora de Turisme, Dolors Rius, ha explicat que “aquesta càmera permetrà projectar la imatge del Penedès, del nostre paisatge mediterrani, i ser un referent dins del mapa del temps de Catalunya”

En aquest sentit, i de forma consensuada amb els tècnics de TV3, s’ha escollit una ubicació estratègica a través de la qual es pot veure el paisatge típic del Penedès mostrant tot el mar de vinyes i conreus que hi ha entre la muntanya i la vila, fet que permetrà, a diferència de les càmeres d’altres punts de Catalunya, copsar el pas de les estacions en l’entorn de la ciutat. Concretament, la càmera està situada a la muntanya de Sant Pau, un indret considerat un mirador de Vilafranca, ja que permet veure l’skyline de la Capital del Vi amb la basílica de Santa Maria com a protagonista. Un escenari que, segons l’alcalde Pere Regull“mostra vinyes, bodegues i ciutat, una imatge que identifica Vilafranca i el Penedès”.