La Presidenta del Gremi, al Sopar de Santa Marta del Gremi d'Hostaleria de Sitges
Aquesta nit ha tingut lloc, a l'Hotel Sunway Playa Golf de Sitges, el primer Sopar Benèfic de Santa Marta que es pretén instaurar a l’agenda com a moment solidari, de trobada i celebració en els últims dies de juliol.
El sopar amb objectiu benèfic cedirà aquest any 2021 els beneficis obtinguts a la Fundació Ave Maria de Sitges.

La resposta va ser fantàstica amb més de 110 assistents presencials i entorn a 10 les aportacions a la “taula zero”

Marta Domenech, Monica Gallardo, Oskar Stöber
El sopar, amb presències destacades com la de:
- Directora General de Turisme
- Presidenta del Consell Comarcal
- President del Gremi de Hostaleria de Sitges
- Vicepresident del Patronat de la Fundació Ave Maria
- Presidenta de Node Garraf
- Presidenta de la FEGP
- President de la FIHRT i del GHITA
- President del Gremi d'Hostaleria de Vilanova
- Presidenta del Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès
- President del Gremi de Restauració de Barcelona
i molts altres presidents d’associacions de Sitges, societat civil, directors generals d’empreses, equip de la Fundació Ave Maria, veïns i veïnes de Sitges i la visita de l’alcaldessa de Sitges per saludar als assistents al sopar benèfic.

Nuria Pascual, directora Fundació Ave Maria
L’esdeveniment, malgrat la dificultat del moment per la COVID va ser amb tocs optimistes, mirant cap al futur, celebrant cada dia més coses positives que tenim i reconeixent la tasca i l’esforç de tota la societat associativa en general i en aquesta ocasió la tasca de la Fundació Ave Maria de Sitges.
