Arrenca el programa 'Vilafranca Impuls Empresarial' per a la reactivació econòmica

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa el programa Vilafranca Impuls Empresarial-VIE, una iniciativa que vol contribuir a la reactivació econòmica de la comarca i dotar a les empreses i persones emprenedores de tots els recursos que els puguin ser d’utilitat per poder donar resposta a aquesta situació i afavorir la recuperació de la activitat econòmica. 

VIE és un programa d’acceleració empresarial que vol dotar dels recursos necessaris a les empreses del territori per afrontar amb èxit la difícil situació que pateixen moltes d’elles. En funció de les necessitats de cada una de les empreses participants, el programa contribuirà en la seva reactivació i/o creixement, dotant-les dels recursos i acompanyant-les en el procés per tal d’assegurar-ne la seva viabilitat i continuïtat.

VIE es recolzarà en una plataforma digital que recollirà i ordenarà recursos i eines per ajudar al creixement de les empreses amb el valor afegit que serà una eina personalitzada que s’adequarà a les necessitats i ritme de les empreses adherides al programa. El programa compta també amb l’expertesa de professionals que oferiran mentories en acceleració corporativa i l’ús dels recursos disponibles (programari, documentació, plantilles, metodologies i processos...) perquè les empreses que hi participin puguin anar treballant els diferents reptes que es plantegini. Reptes que poden ser des de millorar l’eficiència en els seus processos, optimitzar els seus productes o adaptar els serveis a l’usuari final fins a implementar noves tecnologies o crear aliances sectorials i noves línies de negoci.

Les empreses de l'Alt Penedès podran adherir-se al programa en funció a les seves pròpies necessitats i rebran un assessorament personalitzat d’acord amb la seva situació particular.

Per a més informació podeu adreçar-vos per correu a promocioconomica@vilafranca.cat o omplir aquest formulari