II NIT DELS MAGNUMS, GRANS CAVES I GASTRONOMIA

Gaudeix d'una nit exclusiva en el marc incomparable del Celler de Can Codorniu, tastant els màgnums, grans caves i tastos gastronòmics dels expositors que participaran en la XXV edició del Cavatast.

Horari i ubicació

22 de set., 20:00 – 23:00 CEST
Sant Sadurní d'Anoia, Avda. Jaume Codorniu, s/n, 08770, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Gaudeix d'una nit exclusiva tastant els productes prèmium dels expositors de cava i gastronomia de la XXV edició del Cavatast. En el magnífic entorn del Celler Gran de Can Codorniu, en un format obert al públic i en un ambient distès i festiu, el públic assistent tindrà l'oportunitat de tastar els productes més selectes en format màgnum o grans caves de qualitat, tot plegat acompanyat de música en directe i una selecta oferta gastronòmica.

El preu inclou poder tastar les referències de cada celler participant i la gastronomia (1 aperitiu a escollir, 4 tastos dels restaurants, 1 postre a escollir) 

Cellers participants

Canals & Munné, Caves Hill-Ferrer Wines, Cellers Carol Vallès, Codorníu, Freixenet, Giró Ribot, Juvé & Camps, Maria Casanovas, Maset, Mata Coloma, Molí Parellada, Naveran, Oliver Viticultors, Rimarts, Cava Varias, Vilarnau i Vins el Cep

*tast lliure

Gastronomia

Àpat Catering, Ca l'Arseni, Cal Blay, Cansaladeria Miqueló, Carafí Pastissers, Hotel Fonda Neus, Il Picarolo / Hatsukoi, Xarcuteria Rovira

IMPORTANT! A l'entrada es donarà una única copa Riedel a cada persona, que caldrà conservar durant la nit, mentre s'estigui dins del recinte.  Contra aquesta copa caldrà deixar una fiança de 5€ (cal dur els diners en efectiu), que serà retornada a la sortida. No es retornarà els diners en cas de pèrdua o trencament de la mateixa. 

Us hi esperem!