Aquest diumenge el Conjunt monumental d'Olèrdola acull la 28a Festa Major dels parcs del Garraf, Olèrdola i Foix

Hi haurà jornada de portes obertes, visita guiada, tallers, contes i animació musical
 

Oferir cultura dins de la natura. Aquest criteri guia les activitats del programa de dinamització “Viu el Parc” i inspira la celebració de la Festa Major dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i El Foix, que aquest diumenge se celebra per 28a edició al Conjunt monumental d’Olèrdola.

Elvira Cañero, responsable de gestió de Viu el Parc, explicava que de nou s’ha triat el conjunt d’Olèrdola per acollir la Festa Major dels parcs perquè és “un indret espectacular”. (àudio)

A més d’acollir un any més la Festa Major de Viu el Parc, la seu d’Olèrdola del Museu d'Arqueologia de Catalunya també col·labora oferint jornada de portes obertes al jaciment i una visita guiada. Aquesta oferta es combina amb la programació d’activitats adreçades al públic familiar, amb tallers, contes i animació musical.(àudio)

A partir de les 10.30 i fins les 12.30 s’han programat sessions de tallers i contes. Es podrà fer un taller de flors de paper amb material reciclat. Els contes els oferiran Carles Cuberes i Susanna Nabó.

A les 11 es podrà participar en la visita guiada  ."La gran fortalesa d'Olèrdola". I a les  12.30h s’ha programat l’espectacle de cloenda "Cassoles, olles i cançons", a càrrec de Carles Cuberes.

La d’aquest diumenge serà un activitat que es podrà fer en condicions molt similars a les que hi havia abans de la pandèmia. Això sí, serà necessari l’ús de mascareta i inscripció prèvia per controlar l’aforament.(àudio)

Totes les activitats són gratuïtes. És necessària la inscripció prèvia. Les reserves s'han d'efectuar a través de viuelparc.org. Per la reserva de la Visita guiada "La gran fortalesa d'Olèrdola" cal fer la inscripció a través de ViaPenedès

Escolta l’entrevista a Elvira Cañero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí