Gala del Cava 2021: emotiva, plena de retrobaments i amb majoria de dones protagonistes

El passat divendres, dia 29 d'octubre, la Confraria del Cava va tornar a obrir les seves portes, per a celebrar la segona edició de la Gala del Cava.

Amb tota la sala plena, el xef i presentador Pepe Rodríguez va ser nomenat Confrare d’Honor de la Confraria del Cava. Rodríguez va alabar les tradicions i l’art de fer cava, així com el cava com a beguda per a ser consumida en qualsevol ocasió, tot plegat, amb la seva habitual simpatia. Així mateix, van ser nomenats Confrares de Mèrit en Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, la periodista i docent Ana Boadas, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras,

coneguda a les xarxes socials pel seu perfil @winesandthecity i el Primer Equip del FC Barcelona femení, representat -entre d’altres directius assistents a la Gala- per en Xavier Puig, vocal de la junta directiva del F.C. Barcelona i responsable del fútbol femení. A més, es va investir cinc noves Confrares, totes dones, que passaran a augmentar la massa social de l’entitat.

 

Especialment emotiu va ser el llarg aplaudiment que es va dedicar a Cristina Colomer i Bernat, Presidenta d’Honor de Caves Colomer Bernat, durant el Reconeixement a la Trajectòria Personal que la junta de la Confraria del Cava va concedir-li i que va consistir en una semblança, un vídeo dedicat a la seva persona i una agulla d’or. Van acompanyar-la, a més d’amics i família, els ex-presidents Agustí Torelló (Agustí Torelló Mata) i Joan Juvé (Juvé i Camps). Aquesta distinció va ser patrocinada, per segon any, per HITE S.A.

 

El sopar, que tothom va coincidir a elogiar per ser una proposta gastronòmica de nivell, va ser servit per Catering Cal Blay.

 

Coincidint quasi dia per dia amb la inauguració oficial de la seu, la Confraria va mostrar-se de nou després d’haver estat pintada, retirats els quadres per a ser restaurats i haver-ne fet reformes menors. Tots els presents van coincidir a trobar-la més lluminosa i càlida.