La mostra de formatges artesans Qualla Barcelona, maridarà amb els vins de la DO Penedès

La mostra Qualla Barcelona se celebrarà el 5 i 6 de març, i la DO Penedès tindrà un estand exclusiu, on es podran degustar vins de 16 cellers | Al llarg del cap de setmana hi hauran tastos i maridatges entre formatges i vins Penedès


El cap de setmana del 5 i 6 de març, el vestíbul de l’antiga Estació del Nord de Barcelona acollirà la mostra de formatges artesans catalans Qualla Barcelona, organitzada per l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà i ExpoGestió. En aquesta segona edició, els vins Penedès tindran un paper destacat, ja que seran la beguda exclusiva amb la que es podran maridar els formatges que participen a l’esdeveniment. La DO Penedès comptarà amb un estand on s’hi podran degustar 18 vins de 16 cellers –Aymar, Montesquius, Albet i Noya, AT Roca, Plana d’en Jan, Parató, Nadal, Celler Hospital de Sitges, Celler Puig-Batet, Varias, Celler Agro Eco Samara, Can Feixes i Sabaté i Coca–. A més a més, durant el cap de setmana de la mostra, hi haurà sessions de tast i maridatge entre formatges i vins de la DO Penedès.

Un cap de setmana per unir els vins Penedès amb el formatge artesà de KM0
Durant els dos dies de la mostra, la DO Penedès comptarà amb un estand on tots els visitants podran degustar vins a copes, i també es podran comprar ampolles dels vins que tastin. L’horari serà de 10h a 22h el 5 de març i de 10h a 20h el 6 de març.
 
A banda de la mostra, també s’hi han programat diverses activitats. A les 11h tant del dissabte com el diumenge, se celebrarà un tast de formatges i vins DO Penedès dirigit pel pel reconegut expert en formatges i sommelier Ramon Roset. A les 18.30h de dissabte tindrà lloc un tast guiat de formatges Lactium acompanyat per vins de la DO Penedès i diumenge a la mateixa hora, un altre amb formatges de Llet de Cabres Catalanes també amb vins de la DO Penedès.
 
Tret de sortida a La Boqueria
L’edició 2022 de Qualla Barcelona s’iniciarà amb un acte destinat als professionals de la restauració. El 2 de març a partir de les 9.30h, l’Aula Boqueria del Mercat de La Boqueria serà l’escenari de la presentació de la mostra amb diverses conferències i un networking final on es tastaran diversos formatges acompanyats de vins de la DO Penedès.
 
Tota la informació i venda d’entrades es pot consultar a www.quallabarcelona.com