L'Escola d'Enoturisme presenta el curs d'Anàlisi sensorial de productes propis de la sommelieria
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya engega el curs d'Anàlisi sensorial de productes propis de la sommelieria, una formació la qual forma part del Certificat de Professionalitat de Sommelier i dona opció a obtenir una titulació oficial.
El curs tractarà sobre la prospecció de diferents productors i artesans gastronòmics del territori on s’impartirà l’anàlisi sensorial dels seus productes i propostes de maridatges. Aquesta formació és ideal per a construir propostes gastronòmiques per a les cartes a partir de productes del territori i poder, després, fer-ne de prescriptors.
La formació, de 60 hores de durada, s'iniciarà el proper 19 d'abril i finalitzarà el 21 de juny. Les classes es faran els dimarts en horari de 8:30 a 14:30h i de modalitat presencial, a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/Amàlia Soler 29, 08720 de Vilafranca del Penedès).
Aques curs és 100% subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
Continguts:
- La influència de les preferències a l’anàlisi sensorial
- Diferències entre anàlisi sensorial, tècnic, instrumental i hedònic.
- Els atributs dels aliments.
- Metodologia l’anàlisi sensorial d’aliments en Hosteleria.
- Percepció dels atributs sensorials bàsics.
El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO. El públic objectiu són empreses de restauració, botigues de vins, cases rurals que tinguin oferta gastronòmica pròpia.*No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.
Preinscripcions en aquest formulari. PLACES LIMITADES, aquest curs només té 8 places.
Aquesta preinscripció no implica la formalització de la participació en el curs, ja que s'haurà d'omplir la documentació requerida, que us enviarem quan un cop feta la preinscripció. Un cop omplert el document, us informarem si esteu dins del curs o no en funció de les places sol·licitades i el perfil de l'interessat/da.
Docent
La formació serà impartida per la Gemma Muray. És graduada en direcció turística i també en el curs d’extensió universitària com a Sommelier. Cofundadora de Caram Caram, empresa de desenvolupament territorial de l'àmbit gastronòmic. Turisme gastronòmic de proximitat i creació d'experiència turística. També és docent de l'Escola d'Enoturisme al CP de Promoció Turística impartint classes sobre Disseny de productes i serveis turístics locals i Promoció i comercialització de productes turístics locals. Ha treballat com a responsable d’enoturisme al celler Parés Baltà.