L'Escola d'Enoturisme ofereix dos tastos en el marc del Vijazz Vilafranca

El primer cap de setmana de juliol torna una nova edició del Vijazz Vilafranca, amb total normalitat després de dos anys afectat per la pandèmica. L’Escola d’Enoturisme ha volgut participar enguany oferint els seus espais en dos dels tastos que proposa el festival. Es tracta de dos tastos verticals a càrrec de cellers emblemàtics del territori.

El divendres 1 de juliol serà un tast vertical de Waltraud a càrrec de la Família Torres. Es tastaran quatre anyades d’aquest Riesling del Penedès. Amb l’adquisició del tiquet del tast s’inclou una visita “Tour celler” amb tast de 3 vins amb data a escollir i validesa d’un any.

El dissabte 2 de juliol serà el torn del Celler Eudald Massana, qui durà a terme el tast vertical del Xarel·lo Avi Ton. Amb l’adquisició del tiquet del tast s’inclou la visita enoturística “El Gust de la Vinya” amb tast de 3 vins amb data a escollir i validesa d’un any.

Les dues activitats s’iniciaran a les 19h i tindran lloc a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya (C/Amàlia Soler 29, Vilafranca del Penedès). Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Vijazz Vilafranca www.vijazzpenedes.com