La III Nit dels Màgnums

El 30 de setembre entre les 20:00h del vespre i les 23:00 de la nit tindrà lloc la III Nit dels Màgnums, una trobada que reunirà setze cellers i diversos punts de gastronomia al celler Juvé & Camps.

Organitzat per la Confraria del Cava de la mà de l’Ajuntament de Sant Sadurní, és una de les activitats previstes en el marc del Cavatast pensada per “donar a conèixer la diversitat i qualitat dels caves màgnums“.

Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 36€ i ja es poden adquirir a través de la pàgina web de la Confraria del Cava. El tiquet dona dret a tastar caves de tots els cellers participants, així com quatre platets, 2 d’embotits i de formatges i 1 postre. El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per un DJ.

Hi serviran màgnums els cellers Agustí Torelló Mata, Alsina Sardà, Blancher, Canals Munné, Cavas J. Hill, Cellers Carol Vallès, Giró Ribot, Jaume Giró Giró, Juvé & Camps, Maria Casanovas, Mas Ferrer, Maset,
Muscàndia, Segura Viudas, Sumarroca i Vilarnau; i la gastronomia anirà a càrrec de Cal Blay, Cal Soler, Fonda Neus, Les Piques, Cal Miqueló, Camins del Nord i Ca l’Arseni.