Programa a mida 2023-2024 100% subvencionat (cost 0)

El Gremi ha decidit acollir-se a un programa de formació a mida 100% subvencionada (cost 0 euros per les empreses) amb la col·laboració del CET Penedès (Centre d’Ensenyaments tècnics Penedès) que molts de vosaltres ja coneixeu com a centre formatiu referent a la comarca pel nostre sector.  

A tall de resum et detallo els punts més importants:

  • Cost per l’empresa: 0€ (no cal efectuar cap tràmit)
  • L’entitat beneficiaria i sol·licitant és el propi Gremi.
  • Formació a mida, dissenyada segons les necessitats dels agremiats.
  • La formació es farà segons l’horari i les dates que convinguin a les empreses agremiades (dins del període de convocatòria “anual”).

Qui pot participar en la formació?

  • Els treballadors dels agremiats (assalariats i autònoms) i les persones en situació d’atur o fixes discontinues.

Per preparar correctament “el catàleg de formació” hauríem de saber abans de tot i de primera mà quines son les vostres necessitats així que s’ha dissenyat una petita i breu enquesta que cal emplenar i és per això que volem comptar amb la vostra ajuda.

Us animem a respondre en el següent enllaç https://www.cetpenedes.cat/enquesta-formacio-a-mida/ no trigareu més de 5 minuts.

En cas de no poder respondre, us informem que des del CET Penedès és posaran en contacte amb vosaltres per completar l’enquesta telefònicament.

Pensem que aquesta proposta ben preparada és atractiva pel nostre sector i estem convençuts que revertirà positivament en tots els agremiats que hi vulguin participar.

Gràcies per la confiança!