La Ruta del Vi del Penedès participa per segon any a la fira Fine Wine Tourism Expo de Valladolid

La Ruta del Vi del Penedès ha participat de nou a la fira internacional FINE Wine Tourism Expo en la seva quarta edició, celebrada l’1 i el 2 de març a Valladolid. La fira, única a l’estat per estar especialitzada en turisme del vi, ha reunit 125 cellers, Rutes del Vi d'Espanya, Portugal i la regió francesa de Champagne, així com touroperadors i agències de viatges de 22 nacionalitats.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès, repeteix enguany la presència en aquesta fira amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, que ha coordinat la promoció de de l’oferta enoturística i de les Rutes del Vi de Catalunya. La fira internacional FINE ofereix una bona oportunitat per donar a conèixer el Penedès de forma directa a agències de viatge nacionals i internacionals, que son les que poden aportar nous visitants i crear nous paquets turístics.

Un dels seus majors atractius radica justament en l’espai de reunions B2B d’intercanvi professional, on durant dos dies, la Ruta del Vi del Penedès ha pogut agendar una trentena d’entrevistes i presentar la destinació a través de la diversitat d'experiències enoturístiques. Els agents turístics han destacat positivament la proximitat a Barcelona i Tarragona, el gran número i varietat de cellers visitables, els espais singulars per esdeveniments per a empreses i les novetats en allotjaments amb encant entre vinyes per a un perfil de turista internacional d’alt nivell econòmic.

La Ruta del Vi del Penedès s’ha vist reforçada per la participació directa a la FINE de diversos membres associats com ara els cellers Parés Baltà, Juvé & Camps, Freixenet i Canals i Munné, l’agència de viatges Mediterranean Incoming i el VINSEUM, fent evident l’interès en seguir potenciant l’enoturisme com a forma de negoci al nostre territori.

La tasca de promoció de la destinació ha continuat el cap de setmana posterior amb dos viatges de familiarització o fam trip organitzats conjuntament per l’Agència Catalana de Turisme i les Rutes del Vi participants a la fira, que ha consistit en convidar a un total de 10 turoperadors a visitar el Penedès i puguin viure en primera persona el paisatge, el patrimoni, l’estil de vida i l’oferta enoturística per poder vendre-la a posteriori.

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a nuria@penedesturisme.cat o al 938170160