Ressons Penedès by Cruïlla, un festival per descobrir el Penedès

Presentació de Ressons Penedès que fusiona enoturisme i música en un festival amb un ambiciós cartell de 38 artistes

El festival Ressons Penedès by Cruïlla se celebrarà els dies 28, 29 i 30 d'abril als espais del Penedès, una oportunitat única per descobrir el territori a través de la música i l’enoturisme. Aquest dimarts 24, es va presentar el festival Ressons Penedès by Cruïlla, un ambiciós projecte que pretén donar a conèixer l'Alt Penedès mitjançant la música. Més de 160 persones entre organitzadors, cellers, caves, Administració i premsa, es van reunir a l'Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet del Penedès per donar-hi la benvinguda.

El festival, que sota el paraigua d'un cartell de quaranta artistes com Iván Ferreiro, 31 Fam, Els Pets, Amaia, entre d'altres, se celebrarà del 28 al 30 d'abril als espais del Penedès. Durant l'acte de presentació van intervenir el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Xavier Lluch; el president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera; el director del festival Ressons Penedès by Cruïlla Gerard Birbe; el director de Cruïlla, Jordi Herreruela entre altres. Segons Xavier Lluch, "cal destacar la bona feina feta entre totes les parts per a dur a terme un projecte tan maco i tan ambiciós com és l'actual festival, el qual implica un nombre tan elevat de protagonistes amb un objectiu comú: eixamplar les fronteres de la comarca de forma atractiva. El Ressons Penedès by Cruïlla és un esdeveniment que és un autèntic motor de coneixement del Penedès, un territori que és capaç d’articular-se i promocionar-se de la mà de la cultura ".

El festival Ressons Penedès by Cruïlla, que fusionarà els grans protagonistes del Penedès: el vi i el cava amb la música i el territori, és una oportunitat única per descobrir el territori a través de la música i l’enoturisme. És el primer gran event de la temporada i segur que no decebrà.

Un cartell extens, transversal, variat i descentralitzat

32 actuacions i 38 artistes en 15 cellers i 7 espais patrimonials i naturals com a escenaris de la comarca de l'Alt Penedès en el qual s'hi trobaran concerts que van de formats per a públic de 2.500 persones com a aquells íntims de 100.

Els artistes són 31 FAM, Amaia, Joan Colomo, Dàmaris Gelabert, Joan Dausà, Delafé, Els Catarres, Iván Ferreiro, Cesk Freixas, Ginestà, Dan Peralbo & El Comboi, Habla de Mí en Presente, Dj Amable, Joan Garriga, Joan Isaac & Carme Sansa, Joan Rovira, David Carabén (Mishima), La Fúmiga, Madam Marie (Springsteen Covers), Las Migas, Mazoni, Tradere cía. Laia Santanach (dansa), Judit Neddermann, Joan Miquel Oliver, Enric Montefusco, Marc Parrot, Clara Peya, Pol Batlle & Rita Payés, Quico Pi de la Serra, Guillem Roma, Marc Sarrats, Soleá Morente, Martín Puig i Reggae per Xics, Roger Mas i Xiula.

Els escenaris que acolliran aquests concerts en aquesta terra de vinyes són: els cellers i caves Albet i Noya, Can Ràfols dels Caus, Codorniu, Elyssia Freixenet, Giró Ribot, Caves Freixenet, Família Torres, Segura Viudas, Juvé & Camps, Oriol Rossell, Castelo de Pedregosa, Caves Blancher, Mont-Rubí, Vallformosa, Vilarnau i, entre els paratges municipals, el Poble Medieval de Torre Ramona (Subirats), el Santuari de Foix (Torrelles de Foix), l’Església Vella de Sant Valentí (Les Cabanyes), Els Bancals de Guardiola de Font-rubí, Cal Figarot (Vilafranca) i el Pèlag Sec del Parc dels Talls (Vilobí del Penedès).

Preus per a totes les butxaques

En referència als preus de les entrades del festival que es posen a la venda, s’ha optat per una oferta molt ajustada, i més encara en els concerts per a públic familiar, atractius i populars per tal de poder apropar un cartell de primer nivell nacional al màxim de públic possible, fent possible que cada assistent creï el seu propi recorregut durant el festival. Segons el tipus de concert, els preus per entrada van de 15 € a 25 €. Les entrades ja es poden comprar a la web del Ressons Penedès by Cruïlla (www.ressonspenedes.com).