Finalitza el curs del CP en Restauració Enoturística, a través del programa FPO Dual

El passat dilluns 20 de març va tenir lloc a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya l'últim dia de curs del Certificat de Professionalitat en Serveis de Restaurants amb especialització Enoturística, a través del programa FPO DUAL.

L’alumnat va preparar una gran varietat de canapés, posant en pràctica el que van estudiar amb el mòdul de Serveis especials en restauració, amb el docent Òscar Ferrand.

Aquest curs, el qual es va iniciar just fa un any, és un programa de formació professional per a l’ocupació en format dual que va posar en marxa el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), el qual ha permès contractar a joves en situació d’atur que reben una formació que els permeti obtenir un Certificat de Professionalitat, al mateix temps que estan contractats, per tant amb un contracte laboral remunerat, per una empresa durant 12 mesos. Va néixer amb l'objectiu de millorar, a través de la formació, l’ocupabilitat de les persones joves, especialment de les que no disposen de qualificació professional, que són les més afectades per l’atur i la precarietat.