Convocatòria Productors i Restaurants

Des del Consell Comarcal convoquen els restauradors el pròxim dia 25 de maig a les 17h a la sala de Plens del Consell Comarcal,  per tal de fer-nos el lliurament del material promocional, del projecte de realitat virtual i augmentada  per a l’impuls comercial i gastronòmic de sis productes penedesencs: l'oli, la mel, el préssec d'Ordal, la poma de Pontons, l'ànec mut i el gall del Penedès.  

Aquest material pretén ser un recurs que aporti un valor afegit als restaurants i productors/res de la comarca, vinculant aquests sis productes de la comarca amb les diverses propostes gastronòmiques. D’aquesta forma es proporciona una experiència immersiva al consumidor que a través de la realitat virtual i augmentada coneixerà, de primera mà,  informació sobre el productors comarcals i els seus productes, característiques, elaboració, tractament i la seva traçabilitat. 

Estem convençuts/des que el projecte un bon espai d'encaix entre productors/es i restauradors/res i que de segur aportarà valor a la vostra comunicació digital i a la promoció dels vostres negocis.  

Aquest és un projecte finançat per la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) i amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria Comarcal i les empreses del cens de la Xarxa de Productes de la Terra. 

Us esperem el dia 25 de maig, a les 17h,  a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

Ben cordialment,