Presentació dels ‘Vins rebels'a Vilafranca

La fira organitzada per l’elaborador Ton Rimbau se celebrarà el 3 i el 4 de juny a la rambla de la Generalitat

Els vins de mínima intervenció estan de moda. L’aposta per una alimentació cada vegada més natural ha catapultat els darrers anys aquest tipus de productes, que guanyen adeptes amb cada dia que passa. Posar en valor el gran ventall de referències que s’elaboren Catalunya d’aquest tipus de vins és l’objectiu que s’ha marcat l’elaborador penedesenc Ton Rimbau amb l’organització de la fira-mercat ‘Vins Rebels’. La mostra es tornarà a celebrar a Vilafranca del Penedès els pròxims 3 i 4 de juny amb rècord de participants.

Tal com ha explicat Rimbau en roda de premsa aquest dilluns, la quarta edició de la fira tindrà 47 expositors vinguts d’arreu de Catalunya. “Estem intentant tancar un acord amb un viver de cellers que permetria comptar amb una desena més de participants”, ha apuntat l’elaborador. La mostra inclourà marques ja consolidades i altres d’emergents que produeixen vins naturals, ecològics i biodinàmics. Està previst que una quarantena de periodistes especialitzats assisteixin a la trobada.

Una de les novetats més destacades de la mostra d’enguany és el canvi d’ubicació. ‘Vins rebels’ es traslladarà a la rambla de la Generalitat de Vilafranca per unir sinèrgies amb els comerciants de la zona. “Aquesta rambla està desaprofitada i totes les activitats que es fan aquí són un èxit” ha assegurat Pilar Badell, presidenta de l’Associació de Comerciants de la Girada.