Dissabte Masia Torreblanca acull la 4a edició de la Festa de la Floració

Els assistents gaudiran d’una de les festes més rellevants del calendari vitivinícola penedesenc | Els vins i caves dels 13 cellers de La Carretera del Vi seran els protagonistes

L’associació La Carretera del Vi celebra el proper dissabte 3 de juny la quarta edició de la Festa de la Floració. El celler escollit per aquesta ocasió ha estat Masia Torreblanca situat a Sant Miquel d’Olèrdola. La gran festa de La Carretera del Vi celebrarà l’inici de la floració de la vinya amb un esdeveniment on l’enoturisme i els vins i caves dels 13 cellers que formen la wine road seran els protagonistes. Els assistents gaudiran d’un showroom amb els vins i caves més Premium de la ruta, activitats enoturístiques, les propostes gastronòmiques de Cal Blay, música en directe i un final de festa amb sessió DJ. L’organització ha posat a disposició dels assistents provinents de Barcelona transport gratuït.

 

L’inici de l’estiu
La Festa de la Floració 2023 s’iniciarà a les 18.30h amb un showroom dels millors vins i caves dels 13 cellers de La Carretera del Vi. Seran els mateixos elaboradors els que serviran i faran descobrir als assistents els seus productes. Paral·lelament al tast, el celler acollirà diverses activitats enoturístiques com visites teatralitzades a la seva masia del s.XV, passejades pels entorns i les vinyes per conèixer les tècniques biodinàmiques aplicades en el cultiu del raïm o rutes amb segway. També es comptarà amb zones chill out per gaudir tranquil·lament dels vins, photocall i un beauty corner. El vespre s’acompanyarà amb música en directe.
 
Cuina 100% Penedès i final de festa amb sessió DJ
Durant l’acte la gastronomia també tindrà un paper rellevant. Els vins i caves de La Carretera del Vi s’acompanyaran amb les propostes gastronòmiques de Cal Blay. Petits tastos i platets amb productes de proximitat i receptes pròpies de la cuina catalana. Per cloure l’acte, els assistents gaudiran d’una sessió DJ.
 
Com en les darreres edicions, es demana a tot el públic assistent complir amb el dress code de la festa que consisteix en vestir una peça de roba blanca. Encara es poden comprar entrades per 75€ a la web de la wine road www.lacarreteradelvi.com.