Tast de vermuts per la Trobada d'Olèrdola, aquest diumenge a les 12.00h

Inscripcions gratuïtes amb places limitades, fins aquest dijous 1 de juny a mulinaripm@olerdola.cat
 

Qui desitgi comprovar que el vermut és una beguda amb varietats ben diferenciades i gustos plurals, té l’oportunitat de participar en el tast de vermuts que s’organitza aquest diumenge dins de la 41a Trobada d’Olèrdola. Serà a les 12.00h, en una sessió que serà conduïda per Gina Pérez, de la “cocteleria.g”. Ella mateixa anunciava a Canal 20-Ràdio Olèrdola que es podran tastar fins a 5 varietats de vermuts.(àudio)

Gina Pérez explica que el vermut està de moda, gràcies a la feina de màrqueting d’alguna marca concreta que acaba beneficiant al conjunt del producte. Ara és un producte que cada vegada més s’associa també a la gent jove i que compte amb gustos diversos.(àudio)

En comarques com l’Alt Penedès són hegemòniques les sessions de tast de vins i caves, però cada vegada van guanyant terreny les sessions per degustar vermuts. Gina Pérez considera que això també suposa considerar “veure el vermut com a cultura”. (àudio)

Les inscripcions són gratuïtes, amb places  limitades. Es poden fer fins aquest dijous 1 de juny a mulinaripm@olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Gina Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí