Benvinguda al claustre de docents de l'Institut FP d'Enoturisme de Catalunya

La Regidora d'Educació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Gemma Romeu, ha donat la benvinguda al claustre de docents de l’Institut FP d’Enoturisme de Catalunya, un acte que es celebra anualment per presentar a tot l’equip de professorat del centre de formació. Romeu ha obert el parlament amb la il·lusió de l’inici d’un nou curs, un “inici de nous reptes i noves aventures”, explicava, destacant la tasca del professorat, fent èmfasi al “treball colze a colze dels docents amb l’equip directiu”. A més, ha transmès la voluntat de l'Ajuntament de crear sinergies juntament amb el centre i l’equip docent per fomentar la formació en enoturisme, un sector que està en creixement constant.

L’Institut FP d’Enoturisme de Catalunya engegarà el curs acadèmic 2023/2024 el proper dimarts 12 de setembre amb el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme. El centre es prepara enguany per rebre una diversa comunitat d'estudiants, incloent alumnes internacionals; a més dels estudiants que estudiaran el segon curs. L'Institut FP d'Enoturisme de Catalunya és un centre d'excel·lència en la formació i promoció de l'enoturisme al territori català, i la incorporació d'estudiants internacionals enriquirà encara més l'experiència educativa. Aquest nou grup d'estudiants portarà una àmplia gamma de perspectives i cultures, creant un entorn d'aprenentatge global i enriquidor.

La regidora ha finalitzat el parlament desitjant sort i èxits per aquest nou any acadèmic, i seguidament ha donat pas a la directora, Ester Garcia, per a continuar amb la jornada de preparació del curs.

benvinguda Claustre