IV Nit dels Màgnums Grans Caves i Gastronomia
Descobreix els secrets dels caves més exclusius i les característiques del format màgnum de la mà dels experts elaboradors. En un ambient distès i festiu, la prèvia del Cavatast oferirà als assistents l'oportunitat de tastar productes singulars d'expositors de la mostra en una vetllada única.
Comptarà amb la presència de vint-i-un cellers: Alsina Sardà, Blancher, Cavas Hill · Ferrer Wines, Canals & Munné, Codorníu, El Mas Ferrer, Fonpinet, Freixenet, Giró Ribot, Jaume Giró i Giró, Juvé & Camps, Maset, Muscàndia, Naveran, Oliver Viticultors, Rimarts, Segura Viudas, Torné & Bel, Torrens Moliner, Vilarnau i Vins el Cep.
Així mateix, tots els assistents podran degustar les propostes gastronòmiques de l'Hotel Fonda Neus, restaurant Celler d'en Bacus, restaurant Cal Joanet, Ticus Restaurant, Camins del Nord Formatges Artesans i Pastisseria Carafí.
Divendres 29 de setembre, obertura de portes al públic a partir de les 19h.
€ 38,00. Inclou el tast de fins a 21 caves diferents dels cellers participants, 6 propostes gastronòmiques, i l'obsequi d'una copa commemorativa de l'esdeveniment.
Caves Freixenet, c. Joan Sala, 2, Sant Sadurní d'Anoia
Entrades a la venda a confrariacava.com
Organitza Confraria del Cava Sant Sadurní, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní