Primera edició de la Fira de la Poma de Pontons

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Pontons, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa aquesta fira amb l’objectiu de promocionar el producte local del municipi
 

Diumenge 26 de novembre es va celebrar la primera edició de la Fira de la Poma de Pontons amb una gran participació i una bona assistència de públic.

La fira es va inaugurar amb la presència de l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus; Núria Catà, consellera comarcal d’Agricultura, Medi Rutal i Productes de la Terra; Joan Manel Montfort, conseller comarcal d’Empresa i Ocupació i, Sergi Vallès, diputat d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona.

La Fira de la Poma de Pontons va ser un aparador de la gran oferta gastronòmica, comercial i  turística del municipi. Va comptar amb la participació dels productors locals de poma i raïm, embotits i pa, comerços, restaurants i allotjaments rurals. La gent gran va presentar les seves artesanies i es van oferir una varietat d'activitats, incloent-hi degustacions de cava de productors locals, una exposició de fotografies antigues, una mostra del parc de vehicles de l'ADF, la participació dels alumnes de l'escola el Roure, i diverses activitats infantils.

L'esdeveniment s’emmarca dins la Campanya de Promoció de la Poma de Pontons, que enguany celebra la seva 3a edició. Els visitants que van comprar a la fira participaran en un sorteig, actiu fins al 17 de desembre, de dos lots de productes locals i dos àpats en restaurants de Pontons. El sorteig i el número guanyador s’anunciaran properament a través de les xarxes socials i les webs del Consell Comarcal i de l'Ajuntament de Pontons.