El restaurant El Cigró d'Or de Vilafranca entra a la Guia Michelin a la categoria de Bib Gourmand

Premi a la cuina de qualitat amb preus continguts

El restaurant El Cigró d’Or del cuiner Oriol Llavina ha estat reconegut en la categoria de Bib Gourmand a la Guia Michelin 2024. La categoria premia els locals que serveixen cuina de qualitat a preus continguts. El Cigró d’Or és un dels 23 restaurants de l’Estat que enguany han entrat a formar part de la Guia Michelin en aquest apartat concret. El conjunt de la categoria Bib Gourmand té registrats 229 restaurants a tot Espanya.

Des de 2002, i a partir de 2012 a Vilafranca, El Cigró d’Or és una referència de la cuina de qualitat al conjunt del Penedès. La Guia Michelin diu d’ell que “crida l’atenció pel seu curiós i atractiu emplaçament al pis superior del Mercat de la Carn”. També assenyala que “posa cura en cada plat i defensa les elaboracions amb ADN local, actualitzades en les formes però prenent com a referència innegociable els productes autòctons”.

El Cigró d’Or s’afegeix al restaurant Casa Nova del barri de La Bleda de Sant Martí Sarroca que ja forma part de la categoria Bib Gourmand de la Guia Michelin des de fa uns anys.