Afectacions en el servei de Rodalies en el tram entre Vilafranca i Sant Vicenç de Calders

A partir del dilluns 15 de gener i fins a mitjans d'agost, s'oferirà servei alternatiu per carretera els dies feiners entre les 9 i les 19 hores i entre les 21:30 i les 22:30 hores.

A partir del dilluns 15 de gener s’inicia una nova fase en l’execució de les obres del Corredor Mediterrani entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca i es produiran noves afectacions al servei de Rodalies de Catalunya. En concret:

Entre el dilluns 15 de gener i el divendres 16 d’agost, s’interromprà la circulació ferroviària entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès, en ambdós sentits, els dies feiners entre les 8 i les 19 hores, i entre les 21:30 i les 22:30 hores. Els caps de setmana i festius es mantindrà el servei ferroviari habitual.

Per tal de garantir la mobilitat dels usuaris de la línia R4, Renfe establirà un servei alternatiu de transport per carretera en les franges afectades. Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei, així com els horaris de trens i autobusos, es poden consultar a rodaliesdecatalunya.cat.