CONFORCAT A MIDA: Curs Gratuït de Gestió d'informació turística

CURS 100% SUBVENCIONAT PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA

Inscripció al curs^

Ja podeu realitzar la sol·licitud a través del següent formulari. Aquesta sol·licitud no compromet a la matriculació de la persona participant. Un cop realitzada, ens posarem en contacte per omplir la documentació requerida.

Durada, calendari i lloc^

DURADA TOTAL DEL CURS
30 hores.

CALENDARI I HORARI
13, 20, 27 febrer; 5, 12, 19 març 2024 de 9 a 14h.

LLOC D'IMPARTICIÓ
Escola Enoturisme Catalunya (C/ Amàlia Soler, 29, Vilafranca del Penedès).

Objectius^

OBJECTIUS GENERALS

  • Disposar de les principals eines i capacitats que permeten poder oferir un servei d’informació turística als visitants del territori

OBJECTIUS ESPECÍFICS

  • Analitzar diferents tipus de centres i serveis d'informació turística habituals
  • Analitzar les fonts i els mètodes habituals que permeten l'obtenció d'informació d'interès turístic sobre l'entorn local
  • Integrar informació sobre béns d'interès cultural, espais naturals i altres recursos culturals i naturals d'entorns locals determinats per al seu posterior trasllat a potencials usuaris de serveis d'informació turística

Continguts^

  • Dades introductòries al servei d'informació turística local: Objectius i tipus de centres d’informació.
  • Recursos en centres d'informació turística local: fonts d’informació turística, característiques i elements propis del territori (entorn, cultura, recursos culturals i naturals, serveis,...)
  • Els elements que intervenen en el servei d'informació turística local: atenció al client en la prestació del servei d'informació, gestió de les fonts d'informació turística, orientació i assistència al turista.

Destinataris i requisits^

Adreçat a empreses que vulguin esdevenir o ja són punts d’informació turística: allotjaments, restaurants, productors amb visites guiades, cellers, agrobotigues, etc. El col·lectiu prioritari són persones treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i un 30% reservat per a persones desocupades.

No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.

Docent^

XAVIER DOMÈNECH. Sommelier i guia turístic especialitzat en Enoturisme. És docent de l’Escola d’enoturisme i CEO de Topwinexperience, empresa especialitzada en experiències enoturístiques. És expert en gamificació turística i construcció d’experiències enoturístiques.