La DO Penedès estarà molt present a la Barcelona Wine Week

22 cellers de la DO Penedès participaran a la fira sota el paraigües de la DO Penedès, que també organitzarà ponències i tastos amb Masters of Wine i participarà a la 1a edició del Hotel Wine Fest

La Fira de Barcelona acull una nova edició de la Barcelona Wine Week (BWW) del 5 al 7 de febrer. La DO Penedès aposta clarament per la cita professional del vi més exclusiva de l’estat amb diverses accions amb l’objectiu de donar a conèixer el gran valor dels vins Penedès entre els professionals del sector i potenciar-ne el consum entre el públic final. 22 cellers seran presents a la BWW amb un estand sota el paraigües de la DO Penedès.

La denominació d’origen també ha preparat dues ponències i tastos en el marc de la fira, on es presentaran vins de mínima intervenció i escumosos Clàssic Penedès. La DO Penedès també participarà en la primera edició de l’Hotel Wine Fest amb la Ruta Penedès, una iniciativa que permetrà gaudir dels seus vins en hotels de 5 estrelles de Barcelona.

Tastos dirigits a la BWW

A més dels cellers de la DO Penedès que els assistents trobaran a la BWW, el dilluns 5 la DO Penedès celebrarà dos tastos per donar a conèixer el potencial dels seus vins. El primer serà una ponència sobre els vins de mínima intervenció dins de la denominació d’origen i inclourà un tast de vins dels cellers Sumarroca, Parés Baltà, Can Suriol, Pardas i AT Roca. El tast el dirigiran el Master of Wine, Álvaro Ribalta, i el periodista, Jordi Luque. El segon tast estarà dedicat als vins escumosos de la DO Penedès i es tastaran Clàssic Penedès dels cellers Colet Viticultors, AT Roca i Loxarel, elaborats en recipients alternatius.

Gaudir dels vins Penedès en hotels 5 estrelles de Barcelona

Una de les accions que s’inclou dins de la Barcelona Wine Week, és la primera edició de l’Hotel Wine Fest. Una oportunitat per gaudir dels vins de la DO Penedès i 4 denominacions més als hotels de 5 estrelles més icònics de Barcelona, a través de 3 rutes. La Ruta DO Penedès recorrerà el Majestic Hotel & Spa –on s’hi trobaran vins de Can Marlès, Mas Bertran, Vins el Cep, Avgvstvs Forvm i Jean Leon–, el Monument Hotel –amb Sumarroca, Família Torres, Can Feixes, Can Lleó de la Vilanoveta, Can Suriol i Montrubí–, i el Claris Hotel & Spa –amb Oriol Rossell, Plana d’en Jan, Celler Parató, Torre del Veguer i Can Vallès. Es pot trobar més informació de la ruta al web www.hotelwinefest.com.

 22 cellers DO Penedès a la BWW

En aquesta edició participaran 22 cellers de la DO Penedès que se situaran a la zona Penedès de la BWW –la fira organitza els cellers en funció de les denominacions d’origen participants. Enguany la DO Penedès acull els cellers Albet i Noya, AT Roca, Avgvstvs Forvm, Aymar, Can Feixes, Can Marlés, Can Vallès, Cellers Alsina, Celler Eudald Massana, Colet, Ferré i Catasús, Jean Leon, Loxarel, Mas Bertran, Mas Comtal, Mas Rodó, MontRubí, Parés Baltà, Pep Vila, Pinord i U Més U.