ERC, En Comú Podem i el PSC anuncien un pacte de govern a Sant Sadurní

Aquest dilluns s'ha presentat en roda de premsa a La Fassina

ERC, En Comú Podem i el PSC han anunciat aquest matí a La Fassina un pacte de govern a Sant Sadurní.

L'alcalde, Pere Vernet, ha explicat que aquest acord permetrà dotar d'estabilitat el govern "Ha estat una qüestió de responsabilitat. Necessitàvem aprovar aquests pressupostos i dotar el govern d'una estabilitat que ens ha portat que avui estiguem aquí presentant aquest acord de govern". Vernet ha valorat l'esforç que han fet les comissions negociadores, les formes i la capacitat de diàleg "Tots tres partits tenim una clara vocació que Sant Sadurní avanci i això ha sigut el motor, el combustible, que avui estiguem aquí i contents. Un acord que ens ha de portar fins al 2027, amb estabilitat, tranquil·litat, i la capacitat de tirar projectes endavant; uns projectes que hem pactat, atès que l'acord s'ha bastit sobre la base programàtica dels tres partits i també en la confiança mútua"

Pedro Campos, portaveu del PSC, ha explicat "som un grup que tenim vocació de govern, no estem còmodes a l'oposició i per això hem col·laborat i hem participat dins del que ens ha deixat el govern. Aquest és un govern de les persones i volem treballar per les persones; i amb un govern fort això ho tirarem endavant. Donar gràcies a les agrupacions per la feina feta i a començar a treballar".

Arantxa Molina, segona tinent d'alcalde i portaveu de Sant Sadurní En Comú Podem, ha exposat que "Sent un govern en minoria costava molt tirar endavant els projectes, atesa l'oposicó tan forta que tenim, i aquest govern fort permetrà estabilitat i poder tirar els projectes endavant i donar una major estabilitat al govern i al poble".

Algunes de les línies programàtiques que han avançat són: la creació d'un pla d'equipaments municipal; les obres de la sala polivalent; l'arranjament urbanístic dels carrers; avançar amb Can Guineu, redactant el Pla especial; una millora del cementiri municipal i del de Monistrol, el teatre de l'Ateneu; l'adquisició de la caserna de la Guàrdia Civil; apostar per la sostenibilitat i les polítiques verdes; i treballar conjuntament pel Pla d'Acció Municipal (PAM), que es presentarà pròximament.

En uns dies es presentarà el nou cartipàs municipal amb el nou repartiment de regidories.